Slav a abandonat-o pe sosia Biancăi și… s-a anturat cu ex-soția unui musculos!

Publicat: 23/10/2018 | 23:00

De când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Victor Slav pare să stârnească pasiuni nebănuite printre femeile frumoase. (Cum câștigi bani rapid) După ce a fost surprins în ipostaze tandre cu „sosia” Biancăi, prezentatorul de la Kanal D s-a anturat cu ex-soția unui musculos celebru. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, detalii de ultimă oră despre noua telenovelă din showbiz-ul autohton.(CITEȘTE ȘI: CU CE FORME ULUITOARE L-A ZĂPĂCIT SOSIA BIANCĂI PE VICTOR SLAV)

De ceva vreme, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu pare că a început să joace pe degete femeile frumoase. Prezentatorul de la Kanal D dă semne că a început să ”zboare” din floare în floare. După ce, zilele trecute, v-am prezentat, în exclusivitate, imaginile cu Victor Slav și sosia Biancăi în ipostaze tandre, se pare că acesta ar fi abandonat-o pe focoasa blondină din Cluj și s-ar fi anturat cu ex-soția luptătorului Bogdan Stoica. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

Potrivit unor surse DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) de aproximativ o lună, vedeta de la Kanal D ar fi început să-i facă „marcaj strâns” fostei soții a lui Bogdan Stoica, Cristina.(Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

„Au încercat să fie discreți”

Mai mult decât atât, din fotografiile care au ajuns în redacția noastră prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, reiese faptul că Victor Slav și Cristina s-au afișat în repetate rânduri, prin diferite localuri din Capitală.

Iar, ca relația lor să nu iasă în evidență, prezentatorul de la Kanal D s-ar fi lăsat fotografiat și alături de prietenii săi, astfel încât legătura cu bruneta care a fost căsătorită și are un copil cu sportivul Bogdan Stoica să nu fie foarte vizbilă. (NU RATA, AICI: O SEXY-POLIȚISTĂ & COLEGUL EI L-AU ”REȚINUT” PE DORIAN POPA ÎN TRAFIC! MOTIVUL ESTE… INCREDIBIL!)

”Victor și Cristina s-au afișat împreună, dar cei doi au încercat să fie discreți și i-au folosit drept «paravan» pe doi dintre prietenii lui Victor”, ne-a declarat o persoană din anturajul celor doi.

Victor Slav s-a anturat cu ex-soția lui Bogdan Stoica

A petrecut cu sosia Biancăi, într-un club din Sibiu

Zilele trecute,Victor Slav a fost fermecat de formele bine definite ale unui animatoare, care seamănă izbitor cu Bianca Drăgușanu, într-un renumit club din Sibiu, acolo unde a petrecut alături de bunul său prieten Bogdan Vlădău. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Victor și atrăgătoarea blondă au fost surprinși  în ipostaze tandre. Tânăra, care pare să fie lipsită de inhibiții, l-a sărutat tandru pe obraz, în timp ce Victor o strângea puternic în brațe. Potrivit unei surse DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) prezentatorul de la Kanal D și focoasa blondină au petrecut până în zorii zilei în localul de lux din Sibiu.(NU RATA, AICI: VICTOR SLAV, ÎN IPOSTAZE TANDRE CU SOSIA BIANCĂI DRĂGUŞANU)

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.

Ulterior, şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. La sfârșitul lunii iulie, Bianca și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu va mai prezenta emisiunea “Te vreau lângă mine”.(CITEȘTE ȘI: FINUL LUI ADI MINUNE E HOTĂRÂT SĂ SE PREDEA DUPĂ CE ȘI-A AFLAT CONDAMNAREA) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)