Anna Lesko, alte imagini super-sexy! Fanii au taxat-o imediat: “Parcă erai cântăreață cândva! Doamne, mare ți-e grădina!”

Publicat: 23/08/2019 | 17:02

Fără doar și poate, Anna Lesko este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Artista este conștientă de atuurile pe care le are și nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare. Recent, cântăreața a stârnit un val de controverse în urma ipostazelor în care s-a pozat.

În ultimele imagini pe care le-a postat pe contul personal de socializare, Anna Lesko apare în pat, dezbrăcată. Părțile intime și le-a acoperit cu un prosop. Fanii artistei au reacționat imediat. Unii au lăudat-o, alții au criticat-o pentru felul în care alege să se fotografieze în ultima perioadă.

„Îmi aduc aminte de tine. Parcă erai cântăreață cânvda”, „Arde, uite cum ardeț, Ești absolut senzațoională’, „Absolut minunată’, „A avut noapte grea”, „Nu înțeleg de ce postezi așa ceva!”, „ce rost mai are prosopul ăla acolo?”, „Doamne, mare ți-e grădina!”, „Ce frumoasă!”, au fost doar câteva dintre mesaje.

Anna Lesko a devenit mămică la 35 de ani

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar la vârsta de 17 ani, ea s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală foarte bine dezvoltată la noi în românia, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu. În prezent, Anna Lesko trăiește o frumoasă poveste de viață cu iubitul ei, Adrian Neniță.

Cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie, artistul s-a născut tot în Chișinău și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. De altfel, fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară. Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014.

Citește și...