Anna Lesko, fotografiată complet goală în piscină! Doar o rochie transparentă îi acoperea corpul înainte să intre în apă

Publicat: 28/11/2019 | 21:13

Aproape că nu trece zi în care Anna Lesko să nu incendieze Internetul! Cântăreața a fost fotografiată complet goală într-o piscină, iar imaginile interzise minorilor au fost făcute publice chiar de ea. Înainte să se răcorească, excentrica artistă a renunțat la rochia transparentă îi acoperea corpul tonifiat în sala de antrenament.

Citește și: Anna Lesko și-a refăcut viața amoroasă la doar trei luni de la despărțirea de tatăl copilului ei. Cine e noul iubit

Anna Lesko, fotografiată complet goală în piscină

În vârstă de 40 de ani, Anna Lesko se numără printre cele mai nonconformiste vedete din showbizul românesc. Cântăreața și-a surprins din nou apropiații și fanii cu cele mai recente postări făcute pe Facebook și Instagram. Ultima este reprezentată de trei poze făcute la o piscină, unde s-a relaxat complet goală. Imaginile senzaționale au fost însoțite de un citat ales cu mare atenție de aceasta.

Citește și: Anna Lesko a publicat poze topless și a lansat un atac dur la adresa unor dive din showbiz: “Pe tine te dezavantajează! Nu îmi prezintă încredere…”

“ «Teama de a nu pierde si teama de a nu fi abandonati ne intareste autoritatea asupra fidelitatii. Intr-o cultura in care totul este de unica folosinta si restructurabil, acest fapt ne confirma cat de inlocuibili suntem si nevoia de a ne simti in siguranta in relatia esentiala este cu atat mai mare. Vrem sa stralucim in ochii partenerului, vrem sa stim ca noi contam si ca, cel putin pentru o persoana, suntem neinlocuibili…»” este mesajul așternut de Anna Lesko pe rețelele de socializare.

Cu câteva ore înainte de a publica aceste poze alb-negru, realizate la o piscină, diva a postat alte două imagini HOT în care apare în costumul Evei… dar s-a acoperit cu un voal alb.

Fotografiile făcute în poziții incitante au fost însoțite de următoarele gânduri cu care Anna Lesko a rezonat: “«E nevoie de curaj sa te straduiesti sa ajungi in locuri unde nu ai mai fost niciodata…sa ti testezi limitele…sa rupi barierele. Si a venit ziua cand riscul pe care ti l ai asumat pt a ramane inchis inauntrul bobocului este mai dureros decat riscul pe care ti l ai asumat pentru a inflori»”.

Citește și...