Anna Lesko și-a refăcut viața amoroasă la doar trei luni de la despărțirea de tatăl copilului ei. Cine e noul iubit

Publicat: 26/11/2019 | 13:47
Da, este oficial! Anna Lesko și-a refăcut viața amoroasă la doar trei luni de la despărțirea de tatăl copilului ei. Noul iubit al cântăreței face parte din lumea bună, însă, deocamdată, i-a interzis să facă publică relația sau vreo imagine cu ei împreună.

Anna Lesko și-a refăcut viața amoroasă la doar 3 luni de la despărțirea de tatăl copilului ei

La trei luni de când s-a despărțit de DJ Vinnie, Anna Lesko iubește din nou! Bărbatul care o face fericită pe excentrica artistă este cunoscut în lumea afacerilor și nu are nicio legătură cu showbizul românesc, potrivit Antena Stars. Deși sunt la începutul poveștii de iubire, există o regulă destul de importantă pentru misteriorul iubit al cântăreței! Acesta i-a interzis vedetei să publice poze cu ei împreună sau să își asume relația, conform sursei amintită anterior. Motivul: afaceristul ține foarte mult la viața lui privată și nu își dorește să fie urmat de o armată de paparazzii și jurnaliști atunci când iese din casă.

Această veste vine la șase luni de când CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat în exclusivitate imagini cu artista care s-a sărutat cu Mike Diamondz într-un club.

Citește și: Anna Lesko a mărturisit totul pentru Cancan.ro! Primele declarații despre “divorțul” de tatăl copilului ei + despre relația cu Mike Diamondz

Anna Lesko are un fiu cu Adrian Neniță

Anna Lesko are un băiețel din relația de opt ani avută cu fostul partener, Dj Vinnie – Adrian Neniță, pe numele din buletin. Adam s-a născut pe 30 martie 2014. Vă reamintim că artista și-a ascuns sarcina până în luna a șaptea.

“Îmi doream un copil. Sarcina mea este foarte uşoară. Dacă o să meargă aşa de bine, o să mai fac imediat încă unul. Sunt în luna a şaptea. Pe scenă a fost cel mai greu. Dar băiatul meu este extrem de cuminte”, a declarat cântăreaţa în momentul în care a făcut public faptul că este însărcinată, relatează libertatea.ro.