Anna Lesko, super-sexy la aproape 40 de ani. Care este dieta minune pe care o urmează artista. “E sănătate curată!”

Publicat: 14/03/2018 | 20:48

Anna Lesko este una dintre cele mai dorite femei din showbiz. Artista are o siluetă de invidiat și, recent, a dezvăluit care este dieta pe care o urmează și care o menține în formă maximă.

„E sănătate curată. Este o dietă de detoxifiere specială pentru ficăţelul nostru. Este o dietă pe care am ţinut-o de-a lungul anilor. Două linguri de miere la 300 de ml de apă, 2 linguri de zeamă de lămâie, piper cayenne cât puteţi rezista sau ghimbir după gust.

Între şapte şi zece zile trebuie ţinută sau minim cinci… Ea există pe net de ceva timp. Eu o ştiu şi am încercat-o atâta timp. Şi prietenele mele au încercat-o. Chiar dă rezultate. De câte ori ţi se face foame sau sete bei această licoare. Trebuie să beţi cam opt pahare a câte 300 ml. Una dintre prietenele mele a slăbit şapte kilograme, una patru kilograme…

Nu aveţi voie să beţi apă sau să ciuguliţi, nici măcar o salată, nu fructe, nu cafea, nu seminţe, nu nimic. De câte ori vă e sete sau foame beţi această limonadă”, a declarat Anna Lesko.

Anna Lesko se iubește cu un DJ

Anna Lesko este una dintre cele mai frumoase şi mai îndrăgite artiste din industria muzicală autohtonă. Artista a devenit mămică în urmă cu trei ani, însă se mândreşte cu un trup perfect, care le face invidioase şi pe tinerele de 20 de ani.

Altfel, Anna Lesko se iubeşte de mai bine de 6 ani cu Dj Vinny. În urmă cu trei ani a apărut şi copilul lor, Adam. “Sunt foarte fericită pentru că am învăţat să mă bucur de lucruri simple, am reuşit să mă înconjor de oameni care mă iubesc, trăiesc în fiecare zi bucuria de a avea alături un suflet inocent iar viitorul nostru este „misterios” şi plin de aventuri, exact aşa cum îmi place”, a spus Anna Lesko.

Citește și...