Antena 1 a făcut anunțul! Pierderi imense: Ce se întâmplă cu Insula Iubirii

Publicat: 19/08/2019 | 14:07
Antena 1 a făcut anunțul! Pierderi imense: Ce se întâmplă cu Insula Iubirii

În cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1,  două ispite, dar și un concurent vor pleca din cele două resorturi din Thailanda. Atât Minitelul cât și Purimuntra vor suferi pierderi care vor provoca reacții printre concurenți. Cu gândul la Dream Date-uri, concurenții vor avea de suferit în urma plecărilor celor trei.

Nu mai pot sta nici trei secunde lângă o asemenea persoană!” sau “Sper să-ți găsești jumătatea!” sunt doar câteva dintre reacțiile persoanelor înainte de a părăsi insula unde au petrecut mai mult de două săptămâni.

Scene cu tentă gay la Insula Iubirii

Costas și Bogdan au făcut un adevărat show erotic la Insula Iubirii. Lucrurile au luat-o razna, când, cei doi băieți nu s-au mai abținut și și-au dat frâu liber sentimentelor, realizând scene cu tentă gay. Adrian lasă reținerile și începe să fie tot mai dezinvolt și lipsit de inhibiții.

Cei doi s-au pipăit şi mulți au crezut că s-au sărutat. Petrecerea kitsch s-a jucat cu simțurile tuturor și nu a mai durat mult până ce Bogdan a început să se bucure de atenția tuturor, prin atingeri și sărutări cu ispitele.

Nu au lipsit nici dansurile lascive cu Costas, spre marea surprindere a tuturor. Cu o coafură spectaculoasă, machiaj strident și haine mulate, Bogdan s-a dezlănțuit total. Petrecerea s-a încins și Costas şi Bogdan au oferit un spectacol greu de ignorat de cei prezenţi la Purimuntra.