Antena 1 este în doliu. Un jurnalist a murit la o zi după ce a fost la muncă. Detalii terifiante

Autor:
Publicat: 28/04/2020 | 07:34
Antena 1 este în doliu. Un jurnalist a murit la o zi după ce a fost la muncă. Detalii terifiante

Cristian Pavelescu, unul dintre cei mai cunoscuți producători de televiziune autohtoni, a murit după ce s-a luptat cu o formă agresivă de cancer. În ultima perioadă lucrase la Antena 1.

Jurnalistul avea un copil. Vestea morții sale i-a întristat și pe cei care îl urmăreau pe conturile de socializare care i-au lăsat zeci de mesaje.

„Dumnezeu sa te odihnească în pace și să-ți găsești liniștea alaturi de părinții tăi. Vocea ta o sa rămână multi ani in amintea a milioanelor de telespectatori”, este comenatriul scris de o cunoscută la una dintre fotografiile postate pe contul lui de Facebook.

Cine a fost Cristian Pavelescu

Poreclit „Zeffirelli”, Cristian Pavelescu și-a început cariera în televiziune într-una dintre pepinierele de jurnaliști din Oltenia, la „Teleuniversitatea” Craiova.

Vocea sa inconfundabilă este un reper pentru mulți jurnaliști din România. La începutul anului, a fost depistat cu cancer la vezică. Duminică a fost de serviciu, alături de ceilalți colegi ai săi, iar luni a fost dus la spital, unde a și murit.