Anthony Doolin, un bărbat din Australia, a găsit o mină de aur în curtea casei sale: ”Aproape că nu mi-a venit să cred!”

Publicat: 05/07/2018 | 20:30

Anthony Doolin, un bărbat din orașul Brisbane, Australia a avut parte de surpriza vieții lui când a găsit o mină de aur în grădina din spatele casei în care locuiește. (Promotiile zilei la monitoare)

Anthony Doolin a cumpărat proprietatea în urmă cu trei ani pentru 1,35 milioane de dolari. Bărbatul a descoperit mina de aur în momentul în care parcurgea cele peste 16 hectare pe care se întinde grădina. Proprietarul a rămas mut de uimire când a văzut ce se ascunde în spatele casei lui spunând că și-a adus aminte de filmul Indiana Jones.

”Nu ni s-a spus nimic despre asta, am descoperit-o noi într-o zi. Aproape că nu mi-a venit să cred, a fost ca și cum aș fi văzut o secvență din Indiana Jones și căile ferate subterane.”, a mărturisit bărbatul.

Anthony Doolin și-a vândut locuința

În ciuda descoperirii, bărbatul nu a explorat minele în căutarea metalului prețios. Acesta a părăsit casa săptâmâna trecută, mama sa Jane fiind cea care a vândut locuința în numele lui. Proprietatea, care se află la aproximativ 20 km de Centrul de Afaceri al orașului Brisbane găzduiește mai multe astfel de mine. Acestea nu au fost descoperite până acum fiind ascunse în dealurile din zonă. (Oferta speciala playstation)