Antonia a vorbit pentru prima oară despre infidelitatea lui Alex Velea: „Hai, mă iubire… Pentru noi, pentru familia noastră”

Publicat: 20/07/2019 | 10:43

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton, iar povestea lor de dragoste i-a intrigat pe mulți la început… Și asta pentru că, atunci când flacăra iubirii s-a aprins între ei, artista era soția lui Vincenzo Castellano, iar el – căsătorit cu Ana, fosta soție.

Recent, Antonia a căzut “victima” unor întrebări la care nu multe persoane ar avea puterea să răspundă. Artista a fost invitata lui Selly, cu care este bună prietenă. A urmat un dialog de-a dreptul fabulos. La discuție a participat inclusiv Alex Velea.

Selly: Pentru două milioane de dolari ți-ai lăsa partenerul să petreacă o noapte cu altcineva?

Alex Velea: Mă întrebi pe mine? Eu nu îți dai seama.

Antonia: Hai mă iubire… Pentru noi, pentru familia noastră.

Alex Velea: Pentru familia noastră iubi? A… E pentru familie.

Selly: Tu l-ai lăsa pe el?

Antonia: E pentru familia noastră. Ne-am putea pune de acord cât să stea cu ea.

Antonia și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Citește și...