Antonia, ce imagine! Și-a zăpăcit fanii cu tricoul ud, mulat pe sâni

Publicat: 04/09/2020 | 12:08

Delir în rândul celor care o îndrăgesc pe Antonia! O fotografie urcată de frumoasa cântăreață pe Instagram i-a lăsat pe fanii ei cu gura căscată. Poartă un tricou ud care se mulează perfect pe sâni. Admiratorii nu s-au mai oprit din comentarii.

CITEȘTE ȘI: DIN CE FACE ANTONIA BANI, PE LÂNGĂ MUZICĂ. ÎI INTRĂ ÎN CONTURI SUME COLOSALE

Este imaginea zilei, Antonia, pe jumătate în apă și purtând un tricou ud, care se mulează perfect pe sânii voluptoși. Imaginea a stârnit reacția fanilor ei, care din ”Superbă” nu au mai scos-o. ”Te ador”, ”Frumoasă”, ”Mi-e dor de tine”, sunt și alte reacții ale familor. Iar unul dintre ei a ”schițat” esențialul. ”Muaaammmă, ce piercing-uri în țâțe”, a scris acesta.

Antonia și-a înnebunit fanii. Tupeu maxim pentru unul dintre ei

Nu este pentru prima dată când soția lui Alex Velea își pune admiratorii pe jar. Zilele trecute, unul dintre ei chiar a avut un tupeu ușor obraznic. Chiar dacă nodul în gât i s-a pus, probabil, după cele câteva cuvinte inserate în dreptul unei fotografii magice a Antoniei, pe nisip, la mare. A fost propunerea care, cu siguranță, l-a scos din sărite pe Alex Velea. ”Vii în privat, frumusețe? Cinci minute, te rog”, i-a scris admiratorul, dar răspunsul nu-l va primi niciodată.

NU RATA: ANTONIA A ÎNCINS ATMOSFERA, DIN NOU, LA PLAJĂ. ARTISTA S-A AȘEZAT CU POSTERIORUL ÎN SUS ȘI…. FOTO

De altfel, Antonia nu se omoară să le dea replici, bune sau rele, celor care îi comentează postările. Fapt remarcat chiar de către unul dintre admiratorii ei: ”Răspunzi la comentarii?”