Antonia, declarații cu lacrimi în ochi despre Alex Velea, plecat în show-ul Asia Express: “Îmi este greu fără el și…”

Publicat: 30/11/2019 | 09:43

A trecut mai bine de o lună de când Alex Velea și ceilalți concurenți ai show-ului “Asia Express” au părăsit România pentru țările exotice unde se desfășoară cel de-al treilea sezon. În tot acest timp, Antonia a împărtășit cu fanii unele dintre trăirile pe care le-a avut în lipsa iubitului ei și nu au fost puține… unele dintre mesajele transmise de cântăreață i-au făcut și pe internauți să aibă lacrimi în ochi. Recent, artista a vorbit despre viața ei de când Alex Velea a început filmările pentru “Asia Express” de la Antena 1 și puțin a lipsit să nu izbucnească în plâns.

Citește și: Antonia, mesaj sfâșietor pentru Alex Velea, care este în cursa de la Asia Express. Ce a transmis cu lacrimi în ochi artista

Antonia, declarații cu lacrimi în ochi despre Alex Velea, plecat în show-ul Asia Express

Antonia se ocupă cu brio de cei doi băieți pe care îi are cu iubitul ei, Alex Velea; e drept, primește ajutor din partea mamei sale, dar și a “socrilor”. Totuși… dorul de partenerul său de viață o întristează adeseori, însă, gândul că acesta se va întoarce înainte de Crăciun o mai liniștește… fix pentru câteva momente. Cu ochii în lacrimi, iubita cântărețului a vorbit despre cum este viața ei de când acesta a plecat în emisiunea-fenomen de la Antena 1.

Citește și: Antonia s-a pozat în baie, iar detaliile intime a omis să le ascundă! Ups: s-a văzut tot

“Îmi este greu fără Alex, mi-e foarte dor de el şi abia aştept să îl văd. Mă ajută să îl am pe Alex alături la fiecare pas pentru că mă susţine, ne sfătuim şi mă echilibrează. De copiii noştri mă ocup împreună cu părinţii noştri. Am puţini prieteni, dar sunt oameni pe care ştiu că mă pot baza oricând. Singurul lucru care nu-mi place ca artistă este că de multe ori stau departe de casă, de copiii mei şi de Alex, iar asta este greu”, a mărturisit Antonia cu lacrimi în ochi pentru click.ro.

Alex Velea ar trebui să se întoarcă înainte de Crăciun de pe “Drumul Comorilor”, care se filmează în Filipine şi Taiwan dacă va rezista până la finalul competiţiei “Asia Express”.

Citește și: Incredibil! Câți bani primește Antonia ca să zâmbească frumos la un eveniment. Suma e mai mare decât cea pe care unii artișit o primesc pentru un concert

Antonia, dezvăluiri din culisele concertelor sale

“Este multă muncă, într-adevăr, dar fac ceea ce îmi place şi sunt fericită şi recunoscătoare pentru tot. Sunt concerte pentru care mă pregătesc singură, mă machiez, îmi pregătesc ţinuta, mai ales dacă sunt în alt oraş şi nu pot călători cu toată echipa mea de mchiori şi stilişti. Când sunt în Bucureşti, petrec mult timp în studio pentru a face muzică nouă şi discut cu coregraful meu despre schimbări în show-ul de dans. Dar este frumos, este o agitaţie plăcută! După concert, fie pornim spre casă, fie merg la hotel şi mă odihnesc”, a mai dezvăluit îndrăgita cântăreață.