Antonia, ești sexy rău! Ce detaliu intim a lăsat iubita lui Alex Velea, la vedere

Publicat: 17/01/2020 | 13:51
Antonia, ești sexy rău! Ce detaliu intim a lăsat iubita lui Alex Velea, la vedere

Antonia nu lasă o zi să treacă fără să le arate fanilor săi cât este de sexy! Iubita lui Alex Velea s-a pozat într-o ipostază hot, hot de tot și a lăsat la vedere un lucru extrem de intim. 

Frumoasă, talentată și…sexoasă! Antonia face furori atât pe piața muzicală, dar și pe rețelele de socializare, acolo unde postează deseori imagini de infarct, care le taie respirația tuturor bărbaților. Acum, s-a întrecut pe ea însăși!

Lipsită de inhibiții și determinată să-i facă pe fani să îi admire și mai tare trupul fără defecte, Antonia s-a fotografiat într-un body transparent și a lăsat la vedere piercingul din sfârc. Imaginea nu mai are nevoie de cuvinte și nici faptul că internauții au reacționat imediat la vederea detaliului intim pe care artista l-a evidențiat cum a putut mai bine.

Așa că nu este de mirare faptul că iubita lui Alex Velea a stârnit mare vâlvă în mediul online, iar bărbații s-au întrecut în comentarii care mai de care mai obraznice, spunându-i cât de bine arată, dar și ce fantezii au, cu ea.

Alex Velea, în război cu Abi Talent

Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent încă mocnește. Cei doi artiști și-au aruncat replici extrem de dure în mediul online și nu se lasă niciunul mai prejos. Cu toate acestea, Abi Talent le-a mărturisit fanilor săi că nu-și dorește să mai audă înjurături de la cei care sunt de partea lui, adresate copiilor pe care Alex Velea îi are cu Antonia.