Antonia, fotografie de infarct! A îmbrăcat o bluziță roșie, transparentă și…

Publicat: 21/11/2018 | 06:46

Antonia este una dintre cele mai apreciate și sexy artiste din România. Are un corp superb, iar bărbații înnebunesc atunci când cântăreața apare în public, la televizor sau în diverse fotografii, pe care obișnuiește să le urce pe conturile personale de socializare.

Recent, Antonia și-a surprins fanii cu o poză extrem de provocatoare. Artista a îmbrăcat o bluziță roșie, transparentă, care i-a scos în evidență sfârcurile, spre încântarea maximă a prietenilor virtuali, cărora a reușit să le încingă imaginația.

Fotografia a strâns, în doar câteva ore de la publicare, peste 3.000 de aprecieri. “Astăzi filmez clipul pentru ‘Matame’. Abia aștept să îl vedeți!, a scris Antonia în dreptul fotografiei.

Antonia și Alex Velea se iubesc de mai bine de patru ani

Cei doi artişti au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Citește și...