Antonia, gest emoționant pentru Alex Velea de ziua lui. Artista a dezvăluit public totul

Publicat: 13/05/2019 | 21:12

Astăzi este zi de sărbătoare în familia cântăreței Antonia și a lui Alex Velea. Carismaticul artist împlinește o frumoasă vârstă, iar partenera lui de viață l-a surprins cu gest emoționant. Mai mult, vedeta a dezvăluit public totul, iar fanii au avut lacrimi de fericire în ochi.

Citește și: Supărarea NU a trecut. Antonia și Andreea Bănică s-au evitat la un eveniment monden

Antonia, gest emoționant pentru Alex Velea de ziua lui

Alex Velea împlinește astăzi 35 de ani și… pe lângă darurile primite în privat, sărbătoritul a fost surprins cu o declarație de dragoste în public. Antonia i-a scris mai multe gânduri profunde pe o rețea de socializare, unde a postat o poză de album cu ei doi din ultima vacanță petrecută peste hotare. Mesajul notat de artistă a fost în cea mai mare parte în limba engleză

“Hi, thank you for blessing me with 2 beautiful little boys! I thank god for everything! For all 3 of my little angels and for you, you show me that rare Love that is hard to find nowadays, you take care of me, never make me feel alone, but most importantly you are BLESSED, with health, with the strength to work, kindness, you are full of talent, and last but not least such a great father! So I thank god for you (n.r.: Bună și mulțumesc că m-ai binecuvântat cu doi băieți frumoși! Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot! Pentru toți cei trei mici îngerași și pentru tine, mi-ai arătat acea Iubire rară care e greu de găsit în zilele noastre, ai grijă de mine, nu mă faci niciodată să mă simt singură, dar, cel mai important, tu ești BINECUVÂNTAT cu sănătate, cu puterea de a munci, bunătate, ești plin de talent și, în ultimul rând, dar nu ultimul: ești un tată minunat! Așadar, îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tine!”, a scris Antonia pe contul ei oficial de Instagram.

Mesajul emoționant pentru partenerul ei de viață l-a încheiat cu o urare în limba română: “Să ne trăiești mulți, mulți ani!!!! Te iubesc! @iamvelea”.

Citește și: Alex Velea e topit după “fiica lui vitregă”! Antonia l-a filmat în timp ce o răsfața pe Maya

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.