Antonia, mesaj copleșitor, cu ochii în lacrimi! Artista este profund afectată de epidemia de coronavirus

Publicat: 26/03/2020 | 14:41
Antonia, mesaj copleșitor, cu ochii în lacrimi! Artista este profund afectată de epidemia de coronavirus

Epidemia de coronavirus le ține și pe vedetele noastre în casă, căci și pentru ele, la fel ca pentru oamenii obișnuiți din România, sănătatea este pe primul loc. Antonia este profund afectată de lucrurile care se întâmplă la noi în țară și, de curând, nu și-a mai putut stăpâni emoțiile. 

Antonia a demonstrat încă o dată că este o femeie foarte sensibilă, dar și că ține extrem de mult la fanii ei. Din cauza epidemiei de coronavirus, artista a fost nevoită să-și anuleze numeroase concerte și să stea în izolare, alături de familia ei, lucru ce a întristat-o profund. Lipsa scenei și a activității sunt elementele cu care Antonia nu era obișnuită, însă acum trebuie să se gândească atât la binele ei, cât și la binele familiei sale și să stea în casă.

Cu toate acestea, fanii artistei se pare că nu au uitat-o deloc și s-au gândit să-i facă ziua mai frumoasă și să-i aducă un zâmbet pe buze. Așa se face că Antonia a primit un clip video emoționant din partea unor adolescenți care o apreciază, lucru ce a emoționat-o pe vedetă până la lacrimi, la propriu!

Plângând, Antonia a postat un story pe contul ei de Instagram și le-a spus acestora, din suflet: „Vă ador!” Sunteți cei mai tari, mulțumesc” le-a transmis Antonia, fanilor săi care i-au făcut frumoasa surpriză și care au reușit să-i ridice puțin moralul, în aceste zile extrem de grele pentru toată lumea.

Alex Velea, cerere în căsătorie pentru Antonia, la Asia Express

Competiția Asia Express nu este doar despre cei mai puternici concurenți, ci și despre sentimente și trăiri intense. Alex Velea a experimentat pe pielea lui tot ce se putea, iar după eliminarea din marea competiție, artistul și-a dat seama că familia este tot ce contează. Tocmai de aceea, artistul a numit-o pe Antonia, în repetate rânduri „nevastă”, pesemne că artistul are gânduri serioase cu iubita lui și vrea să o ducă la altar.

„Bă, noi ne-am gândit…ne pare bine, față de familie, față de copii. Avem o ușoară tristețe. E aceeași situație. Nu știu cât de mult am mai fi putut să concurăm, mai ales să sănătatea este primordială, s-a schimbat un pic situația, ne-am dorit să fim cei mai buni, ne-am dorit să fim competitivi, să distrăm lumea, să facem show. A fost o experiență mișto. Unele misiuni ne-au depășit, cu autostopul am avut ghinion să zic așa…

Mi-a fost dor de casă din prima zi, mi-a lipsit iubita mea, viitoarea mea soție, Antonia, de-abia aștept să o văd! O pup și o iubesc, abia aștept să ajung acasă, la băiețeii noștri. Mie mi-a lipsit foarte mult familia. Pe mine m-a chinuit dorul de casă, de nevastă…” a spus Alex Velea, imediat după eliminarea de la Asia Express.

 

Citește și...