Antrenorul de rugby Petru Panait a fost găsit înecat în râul Moldova

Autor: Anca Toma
Publicat: 16/07/2018 | 11:16

Trupul profesorului de rugby Petru Panait a fost găsit înecat, sâmbătă seara, de un trecător în albia Moldovei, la confluența cu pârâul Humor. Bărbatul, în vârstă de 69 de ani era dat dispărut de mai bine de o săptămână, după ce a participat cu echipele de copii la un turneu de mini-rugby la Humor.

Acesta nu a dorit să stea în zona unde au fost amenajate mai multe corturi, spunând că va merge să doarmă la hotel. De atunci, el nu a mai fost văzut de nimeni. Din nefericire, trupul neînsuflețit al profesorului a fost descoperit în râul Moldova, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Identitatea cadavrului a fost stabilită cu certitudine de Stana Panait, soția bărbatului. Aceasta l-a recunoscut după fizionomie și după îmbrăcăminte.

În urma verificărilor făcute de polițiștii din Gura Humorului, Compartimentul Investigații Criminale, s-a stabilit că în cursul zilei de 6 iulie 2018, în jurul orei 20.23, Petru Panait s-a deplasat pe strada Ciprian Porumbescu din Gura Humorului înspre râul Moldova. Acesta a fost surprins de o cameră de supraveghere, însă s-a deplasat apoi spre râul Moldova într-o zonă neacoperită de camerele de supraveghere. Deși au fost verificate și alte camere din zona adiacentă, Petru Panait nu a mai fost surprins de nicio altă cameră de supraveghere.

Polițiștii au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. In acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „ucidere din culpă”.

 

Citește și...