Anunț de ultimă oră despre torționarul Alexandru Vișinescu: „I s-a făcut rău, a căzut și..”

Publicat: 01/11/2018 | 08:19
Anunț de ultimă oră despre torționarul Alexandru Vișinescu: „I s-a făcut rău, a căzut și..”

Alexandru Vișinescu a fost operat de urgență, pe 6 octombrie, la Spitalul „Bagdasar-Arseni”. Torționarul avea fracturi costale și o ruptură de splină, după ce a căzut într-una din băile Spitalului Penitenciar Jilava. Acesta a revenit în închisoare pentru a-și ispăși pedeapsa de 20 de ani de închisoare pentru crime împotriva umanității, din care a executat până acum aproape 3 ani.

Alexandru Vișinescu a împlinit 93 de ani în septembrie. El este cel mai bătrânt deținut din România și a ajuns de câteva zile într-o celulă-salon a Penitenciarului Spital Rahova, unde a fost vizitat la pat de avocatul său, dar și de mai multe rude. Alexandru Vișinesu abia se poate deplasa și are nevoie constantă de infirmierii și brancardierii de la Penitenciarul Spital Rahova.

„I s-a făcut rău, a căzut și s-a lovit cu partea stângă a trunchiului de bordura din faianță unei căzi. Cel mai probabil, coastele fracturate i-au străpuns splina”, au declarat surse medicale pentru libertatea.ro.

Alexandru Vișinescu a stat internat aproape trei săptămâni

Alexandru Vișinescu a stat aproape trei săptămâni în Spitalul „Bagdasar-Arseni”, după intervenția chirurgicală suferită.

„Deținutul internat la secția de chirurgie e într-o stare generală bună, firește raportată la vârsta lui, la intervenția chirurgicală suferită și la starea postoperatorie. Stă mult în pat, nu se deplasează, dar atunci când trebuie să o facă pentru a merge la baie, de exemplu, este ajutat de brancardierii și de infirmierii spitalului Rahova. Când chirurgii vor considera, deținutul Vișinescu va fi transferat din nou la Penitenciarul Spital Jilava”, au dezvăluit angajați ai penitenciarului pentru sursa citată. (Citește și Torționarul Alexandru Vișinescu, dus de urgență la spital după ce a leşinat în închisoare!)

Citește și...