Anunț-șoc făcut de Nicole Cherry! A șters mesajul după 1 minut, dar noi l-am salvat

Publicat: 11/12/2018 | 16:19

Nicole Cherry a luat prin surprindere pe toată lumea când a făcut un anunț-șoc pe rețelele de socializare. După aproximativ un minut, a șters mesajul, dar noi l-am salvat. ”Mă mărit”, a scris artista pe pagina sa de Facebook, apoi s-a răzgândit imediat și nu a lăsat loc de reacții sau interpretări.

Cu cine se iubește Nicole Cherry

Iubitul lui Nicole Cherry este cu opt ani mai mare decât ea: cântăreașa are 20 de ani, Florin Popa, 28. În cadrul unui interviu, vedeta a argumentat că vede acest aspect ca fiind “un avantaj” într-o relație. Bărbatul care o face fericită în prezent are o afacere și acordă foarte mult timp muncii, însă, asta nu o deranjează pe Nicole Cherry, pentru că și ea are un program destul de încărcat.

“Sunt într-o relaţie, dar nu îmi creez aşteptări, nu îmi fac planuri prea departe. Încerc să mă ţin cu picioarele pe pământ, să mă bucur de fiecare moment. Aşa e mult mai bine, şi pentru mine şi pentru el. Efectiv, aşa e mai bine, pentru noi ca şi relaţie. Ne vedem cât de des putem.

El este foarte ocupat, la fel sunt şi eu şi încercăm să avem o balanţă. Nu cred în chestia asta, că văzutul în fiecare zi e sănătos. E bine să ni se mai facă dor. El are 28 şi eu, 20 de ani. Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj. Da, aşa s-a întâmplat. (n.r.: tatăl ei i-a făcut cunoştinţă cu actualul iubit). (…). Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent” a mărturisit cântăreața pentru revista VIVA!.

Citește și...