Anunt-soc facut din celula lui Dan Voiculescu: “Gata, divortam!”. Au trait o viata impreuna, dar…

Publicat: 12/03/2015 | 16:25

Condamnat la opt ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetare Alimentara (ICA), Gheorghe Mencinicopschi, coleg de celula cu Dan Voiculescu, a decis sa divorteze!

Gheorghe Mencinicopschi a ajuns dupa gratii dupa ce procurorii au reusit sa demonstreze vinovatia lui in dosarul ICR. Alaturi de Dan Voiculescu, condamnat in acelasi dosar, celebrul medic care aparea la televizor si ii invata pe romani ce ar trebui sa manance ca sa traiasca sanatosi, nu a fost surprins de decizie, ba chiar s-a resemnat si spera lacum a o gratiere.

Si asta pentru ca sotia si fiica lui au inceput demersurile in acest scop printr-o petitie care aduna semnaturi pentru initiativa asta.

Doctorul Mencinicopschi a fost condamnat in dosarul ICA
Doctorul Mencinicopschi a fost condamnat in dosarul ICA

Odata cu arestarea lui, procurorii au pus si sechestru pe casa doctorului Menci, cum il stie publicul, iar vestea i-a debusolat familia care nu stia care incotro s-o apuce.

A divortat de sotie

Din spatele gratiilor, Mencinicopschi a gandit insa un plan prin care sa-si pastreze casa. Mai exact, acesta a intentat divort, iar sotia a cerut partajul bunilor, astfel incat sa poata obtina drept pe jumatate din casa, si sa nu fie fortata sa plece de-acolo, impreuna cu fiica ei, in Arges, pe la rude.

Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la 8 ani de inchisoare cu executare
Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la 8 ani de inchisoare cu executare

Procesul este momentan in derulare, iar pana la finalizare sotia si fiica doctorului nu vor avea un somn linistit in acea casa.

Desi se afla in aceeasi celula cu Dan Voiculescu, care primeste pachete cu mancare de la familia lui, patronul Antenelor nu imparte nimic cu doctorul Menci, care este nevoit sa manance de la cantina.

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a simtit ca va fi condamnat, in vara anului trecut. Cu putin timp inainte de a-si primi sentinta, paparazzi CANCAN.ro l-au filmat la mall impreuna cu sotia si si-a cumparat integrame, soseste si servetele.

Menci a fost la cumparaturi inainte de a fi inchis

In fata judecatorilor, Mencinicopschi si-a mentinut nevinovatia pana in ultimul moment.

“Nu am avut niciun avantaj moral sau material din aceasta privatizare, ba as putea sa sustin ca a fost chiar invers (…) Din cauza stresului, am suferit, in 2009, o intervenţie, din cauza bolii coronariene. Am doar o casa modesta. Eram la instanta cand sotia mea a aflat ca s-a extins sechestrul pe casa. Este formata dintr-un parter si o mansarda cu trei camere, in care am locuit trei familii. Nu vreau ca familia mea sa ajunga in strada”, a spus acesta.

Citeste si BREAKING NEWS! Doctorul Mencinicopschi a fost condamnat la 8 ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA

A simtit ca va merge dupa gratii! Ce si-a cumparat Mencinicopschi cu putin timp inainte de a fi condamnat la 8 ani de inchisoare!

(M.A.)
 

Citește și...