Anunt tragic pentru fanii serialului „Familia Simpson”! Ce se va intampla cu un personaj indragit

Publicat: 02/10/2013 | 16:47
Anunt tragic pentru fanii serialului „Familia Simpson”! Ce se va intampla cu un personaj indragit

Un personaj din serialul animat "Familia Simpson" va muri în actualul sezon - al 25-lea - al acestei producţii TV, a anunţat unul dintre producătorii show-ului, citat de site-ul revistei Variety.

Al Jean, producător executiv al serialului „Familia Simpson”, a oferit câteva indicii importante despre ceea ce urmează să se petreacă în cel de-al 25-lea sezon al acestei producţii, într-o conferinţă de presă.

Unul dintre aceste indicii constă în faptul că producătorii serialului intenţionează „să ucidă” unul dintre personajele care apare cu regularitate în „Familia Simpson”.

„Lucrăm în prezent la un scenariu în care un personaj va muri”, a declarat Al Jean. „Pot să vă ofer şi un indiciu: actorul care interpretează acel personaj a câştigat un Emmy jucând acel personaj, dar nu vă voi spune despre cine e vorba”, a adăugat acesta.

Indiciul oferit de Al Jean nu este însă de prea mare ajutor întrucât mulţi actori din distribuţia serialului „Familia Simpson”, inclusiv cei care asigură vocile personajelor principale – Homer (Dan Castellaneta), Marge, (Julie Kavner), Bart (Nancy Cartwright) şi Lisa (Yeardley Smith) – au câştigat un premiu Emmy. Chiar şi Anne Hathaway şi Kelsey Grammer au câştigat câte un premiu Emmy pentru apariţiile lor în acest serial în calitate de invitaţi speciali.

„Familia Simpson” a prezentat moartea îngrozitoare a personajului Maude Flanders, soţia vecinului încrezut Ned, în sezonul al 11-lea, care a căzut pe pista unui circuit pentru maşini de curse. Recent, personajul Fat Tony a fost ucis în sezonul al 22-lea.

banner

G.C.

Citește și...