Anunțul bulversant făcut de Mirela Vaida, în luna a șaptea de sarcină

Publicat: 11/01/2019 | 10:34

Mirela Vaida este însărcinată în luna a șaptea și urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil. Vedeta a făcut recent un anunț bulversant, care a șocat pe toată lumea. A mărtursit că se gândește de pe acum la al patrulea copil, vrea să îl facă până împlinește vârsta de 40 de ani.

Până la 40 de ani îl fac și pe al patrulea”, a afirmat vedeta. În vârstă de 36 de ani se află în cea de-a șaptea lună de sarcină. „Nasc natural, iau avionul şi mă duc la Eurovision”, a spus Mirela Vaida, care concurează la Selecția Națională Eurovision 2019.

A primit cadou de la soț un bolid de 70.000 de euro

În ultimele trei luni de sarcină, solista Mirela Boureanu Vaida  s-a retras din proiectele TV, dar a continuat să urce pe scena Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”. Actriţa se pregăteşte să aducă pe lume al treilea copil, un băieţel, şi se simte excelent. Mirela a fost surprinsă la volanul noii ei maşini, un superb Audi Q7. (Vezi AICI imagini)

Bolidul valorează peste 70.000 de euro şi e cadou de la soţul Alexandru Vaida, director de vânzări în cadrul unei mari companii. Noua achiziţie se pare că îi dă ceva bătăi de cap pentru început.

Mirela Vaida, una dintre cele mai iubite prezentatoare

Mirela Vaida s-a născut pe 16 martie 1982 în Târgu Frumos. Ea este actriță, cântăreață de muzică populară și prezentatoare. În prezent, Mirela Vaida moderează “Totul pentru dragoste – La bine și la greu”, emisiune care rulează pe Antena 1. De-a lungul carierei sale în televiziune, vedeta a fost la cârma show-ului “Mireasă pentru fiul meu”, iar ulterior, s-a ocupat de quiz-show-ului matrimonial “2k1” și, în același timp, de “Acces Direct” – începând cu 3 aprilie 2017. Și asta după ce Simona Gherghe a intrat în concediu prenatal.

Mirela a devenit soția lui Alexandru Vaida în urmă cu mai bine de nouă ani – nunta lor a fost pe 19 septembrie 2009. Ei au doi copii: Carla Maria şi Vladimir Alexandru.

Citește și...