Anunțul făcut de Alexia Eram, după patru ani de relație cu Mario Fresh: ”Îți mulțumesc pentru…”

Publicat: 01/08/2020 | 13:18

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de patru ani. Fiica Andreei Esca i-a transmis iubitului ei un mesaj emoționant, iar fanii au reacționt pe loc.

Patru ani de iubire necondiționată și fericire. Atât au Alexia Eram și Mario Fresh de când sunt împreună. Dragostea lor a învins orice obstacol, iar timpul petrecut departe unul de celălalt le-a întărit și mai mult relația.

Cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi și nu ezită să-și arate iubirea în public. Cu ocazia aniversării lor, Alexia Eram i-a transmis iubitului ei un mesaj emoționant. Iar declarația de dragoste de pe contul ei de Instagram a adus după sine numai cuvinte de laudă din partea fanilor. (CITEȘTE ȘI: VICA BLOCHINA S-A COMBINAT CU „TOM DEGEȚEL”!)

“Patru ani alături de sufletul ăsta frumos. Îţi mulţumesc pentru că mă faci să mă simt iubită şi specială. Nimic nu mă face mai fericită decât să văd cum crește iubirea noastră. Te iubesc”, a scris Alexia.

Alexia Eram și Marios Fresh se iubesc de patru ani

Alexia Eram, testată pentru coronavirus

Andreea Esca a declarat că fiica ei nu mai locuiește în aceeași casă cu ea, soțul său și fiul cel mic. Alexia Eram a fost testată pentru coronavirus, iar din fericire rezultatul a fost negativ, ea fiind singura persoană din familia Andreei Esca care nu s-a infectat cu COVID-19. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN ÎȘI ȚINE NOUL IUBIT DEPARTE DE FAMILIE. TATĂL ARTISTEI NU L-A ÎNTÂLNIT PE TIBERIU ARGINT: ”NU AM AVUT OCAZIA SA-L CUNOSC”)

„I-am făcut testul și lui Aris și a ieșit pozitiv, nu avea simptome, îl deranja puțin gâtul, nu avea febră. În a doua zi după ce a fost internat Alex, l-am internat și pe Alex. Și-a făcut și fiica mea testul și a ieșit negativ. Ei doi s-au dus și s-au internat imediat la Spitalul Victor Babeș, amândoi în același salon. La mine au apărut simptomele după 5 zile. Mi se părea ciudat că eu am rezultatul negativ și eram decisă să refac testul, după 7-8 zile. Ei plecaseră din casă amândoi cu un rezultat pozitiv”, a spus Andreea Esca.