Anunțul făcut de Mihai Bobonete după ce a fost diagnosticat cu pneumotorax masiv. Ce se întâmplă cu cariera lui

Publicat: 12/02/2019 | 11:52

Actorul Mihai Bobonete și-a ținut fanii cu sufletul la gură după ce a trecut printr-o perioadă în care sănătatea sa a fost pusă în pericol maxim. Diagnosticul a fost unul dur, pneumotorax masiv, însă Mihai Bobonete a reușit să treacă penste momentele dificile.

Acum, Mihai se pregătește să revină pe marile ecrane, iar veștile sunt foarte, foarte bune. Din 15 februarie, Mihai îi împrumută din nou vocea adorabilului Emmet din ,,Marea Aventura Lego 2”.

Mihai Bobonete consideră că este o reală provocare dublajul unui personaj animat: ”Mi se pare o muncă extraordinar de dificilă. Nu aş putea să o fac foarte mult timp, pentru că nu am calităţile necesare, nici tehnice, nici fizice. Stand up-ul este mai uşor, îmi vine mai la îndemână după atâţia ani”, declară actorul, preluat de libertatea.ro.

În ceea ce privește personajul său, Mihai Bobonete spune că ”noua misiune a lui Emmet este puţin mai complicată de această dată, când o să vedeţi că ajunge şi în spaţiu, însă asta vă las pe voi să descoperiţi uitându-vă la film”.

Mihai Bobonete

Citește și: MIHAI BOBONETE, GRAV BOLNAV! A ȚINUT SĂ SE AFLE DE LA EL: “DIN PĂCATE,…”

Bobiță a fost operat la un spital privat din București

Bobiță din Las Fierbinți, cum mai este cunoscut Mihai Bobonete, a fost operat  la un spital privat din Capitală. Costul intervenției ar fi fost de 6.000 de lei, la care s-a adăugat inclusiv plata cazării.

Pentru fiecare noapte de spitalizare clinica cere 570 de lei. În cazul persoanelor care suferă de o afecțiune asemănătoare, programarea pentru operație nu se face la MedLife, ci la cunoscutul doctor Mihnea Orghidan, acesta vine la spital numai când trebuie să opereze un pacient.

Vine doctorul Orghidan doar pentru intervenții, iar programarea se face la doctorul respectiv, nu la MedLife. Costul este de aproximativ 6.000 de lei. Separat, dacă este cazul, se achită spitalizarea. Aceasta este de 570 de lei o cameră dublă, pe noapte”, a spus o sursă din spital.

Citește și: BOALA GRAVĂ DE CARE SUFERĂ MIHAI BOBONETE! DIAGNOSTIC CUTREMURĂTOR

Citește și...