Mihai Bobonete, grav bolnav! A ținut să se afle de la el: “Din păcate,…”

Publicat: 18/01/2019 | 14:26

Mihai Bobonete și-a îngrijorat fanii și apropiații astăzi, după ce a făcut o postare tristă pe o rețea de socializare. În rândurile așternute pe Internet, actorul din “Las Fierbinți” a spus că va merge la spital astăzi și că în urma intervenției medicilor, el va rămâne imobilizat la pat câteva zile. Comediantul și-a cerut scuze că nu va putea fi prezent la spectacolele programate pentru ziua de azi și mâine și le-a promis fanilor că se va revanșa față de ei.

Citește și: Mihai Bobonete și-a făcut deja mormântul! A anunțat pe toată lumea

Mihai Bobonete, operat de urgență astăzi

În vârstă de 38 de ani, Mihai Bobonete este bolnav, iar astăzi, el va fi supus unei intervenții chirurgicale destul de delicată. Carismaticul actor a dat vestea tristă pe pagina lui de Facebook.

“Din păcate, nu pot susține spectacolele de astăzi și mâine, programate în Atena Pub Regie. Astăzi trebuie să fac o intervenție chirurgicală, nimic grav, dar care mă va imobiliza la pat pentru câteva zile.

Îmi pare rău pentru cei ce se pregătiseră pentru astăzi și mâine, dar sper să trec cu bine momentul ăsta și să mă revanșez la următoarele spectacole. Vă mulțumesc pentru înțelegere!” este mesajul scris de Mihai Bobonete pe contul său de Facebook.

Citește și: Scandal între Bobonete și Silviu Andrei de la Capatos! Mircea Badea a făcut publice mesajele dintre ei! Antena 1 vs Pro TV

Comediantul a primit o mulțime de urări la postarea făcută. “Însănătoșire grabnică🔥🔥🔥”, “Multa sanatate ☺️”, “Te faci bine pentru show-ul de la Bruxelles? Sper” sunt trei dintre mesajele transmise de fanii actorului.

Citește și: Mihai Bobonete, reacție fabuloasă după ce a văzut delfini din pluș cu penis într-un magazin din Constanța

Mihai Bobonete – biografie

Bobo, pe numele din buletin Mihai Bogdan Bobonete, s-a născut pe 14 iunie 1980 în Craiova. El este un actor de stand-up comedy român și fost prezentator TV al emisiuniunilor “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, “Jocuri de celebritate” și “Vocea României Junior” difuzate pe Pro TV. Este cunoscut ca urmare a interpretării rolului Bobiță din serialul de comedie românesc “Las Fierbinți”. Artistul și Cătălina Bobonete s-au căsătorit în 2003. Ei au împreună un băiat și o fetiță: Octavian și Maria-Elena.

Citește și...