Anunțul lui Gigi Becali: ”Singurul transfer care se mai poate face e Gnohere!” Cât cere pe el

Publicat: 31/01/2019 | 18:03

Gigi Becali a anunțat că Harlem Gnohere este ultimul jucător care mai poate pleca de la FCSB în această iarnă. Patronul roș-albaștrilor i-a stabilit prețul ”Bizonului” la cinci milioane de euro.

”Singurul transfer care se mai poate face e Gnohere, la care aștept o ofertă scrisă de 5 milioane de euro din Arabia Saudită sau China. Dacă dau 5 milioane pleacă și atunci va trebui să luăm un atacant”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Gnohere s-ar putea transfera de la FCSB chiar în această iarnă

Gnohere a ieşit gogheterul Ligii 1 sezonul trecut, iar parcursul bun este continuat şi în această stagiune. A marcat de 15 ori şi a oferit o pasă decisivă în 23 de meciuri, iar ofertele pe adresa sa au început să apară.

Arabii de la Al Nassr Riad i-au oferit lui Becali 2,8 milioane de euro, însă acesta a respins oferta, care inițial a fost de două milioane de euro. Gigi Becali a avansat preţul de 7 milioane de euro, apoi de 5, considerând că acum e momentul prielnic să obţină o sumă importantă din transfer.

În afara fotbaliștilor aduși, FCSB s-a și despărțit de câțiva jucători care nu au intrat în calculele lui Teja. Antonio Jakolis (26 de ani), cel mai recent jucător de care FCSB s-a despărțit, va juca pentru APOEL Nicosia.  În afara croatului au mai plecat alți 5 fotbaliști.

Citește și...