Anunțul trist făcut de Ionuț Dolănescu: “Nu mai ești printre noi”. Muzica populară nu va fi niciodată la fel fără el

Publicat: 26/01/2019 | 16:11

Ionuț Dolănescu are sufletul îndoliat și a împărtășit prietenilor și fanilor ceea ce i-a adus zilele acestea multă tristețe. Totul a fost făcut public pe contul său de Facebook, unde  a postat un anunț emoționant, dar și câteva imagini, care nu mai au nevoie de niciun comentariu despre suferința cunoscutului artist de muzică populară.

Anunțul trist făcut de Ionuț Dolănescu: “Nu mai ești printre noi”. Muzica populară nu va fi niciodată la fel fără el

Începutul noului an nu i-a adus doar speranță lui Ionuț Dolănescu, ci și tristețe. Și asta pentru că ieri, tatăl său, Ion Dolănescu, ar fi împlinit 75 de ani. El a mers la mormântul părintelui său înainte cu o zi înainte de ziua în care s-a născut regretatul artist de muzică populară. Momentul în care a sosit cu două ghivece cu flori în locul în care Ion Dolănescu își doarme somnul de veci a fost filmat, iar înregistrarea a fost însoțită de mesajul: “La Tăicuța, la mormânt!”. Poți vedea AICI înregistrarea.

În aceași zi, Ionuț Dolănescu și familia lui au făcut un parastas. “Tataie Ion, chiar dacă nu mai ești printre noi, nu te-am uitat și te iubim foarte mult!”, a scris nora regretatului artist în dreptul unui clip emoționant realizat împreună cu soțul ei. Vezi imaginile AICI.

De altfel, fanii cântărețului Ion Dolănescu s-au adunat la mormântul său, unde i-au adus un omagiu în cadrul parastasului, organizat de fiul său și al Mariei Ciobanu. “Mulțumim părintelui paroh Emil Cărămizaru și prietenilor prezenți astăzi la slujba de pomenire a marelui artist liric Ion Dolănescu”, a scris soția lui Ionuț Dolănescu pe Facebook.

Citește și...