Apariție neașteptată în direct la Kanal D! Ce a căutat “Carla’s Dreams” în emisiunea prezentată de Andreea Mantea

Publicat: 08/11/2018 | 14:06

Fanii emisiunii prezentată de Andreea Mantea la Kanal D au avut parte de o surpriză! La un moment dat, în platoul emisiunii și-a făcut apariția “Carla’s Dreams”! Nu, nu este vorba despre artistul de peste Prut, care a cucerit topurile muzicale românești împreună cu colegii săi, ci de un concurent al show-ului, care și-a dorit să nu își dezvăluie identitatea.

Citește și: Carla’s Dreams, reacție surprinzătoare după ce a fost pozat fără mască de paparazzii CANCAN.RO

Motivul apariției lui “Carla’s Dreams” în emisiunea prezentată de Andreea Mantea

Gata cu suspansul! În spatele lui “Carla’s Dreams”, care a fost prezent în cadrul ediției de azi de la “Te vreau lângă mine”, s-a aflat un tânăr pe care îl cheamă Mihăiță. Concurentul a ales să vină mascat asemenea îndrăgitului cântăreț Carla’s Dreams la paravanul emisiunii moderată de Andreea Mantea, pentru că nu și-a dorit ca tânăra cu care a discutat să nu-i vadă fața imediat.

Citește și:  Carla’s Dreams, despre melodia pe care nu ar cânta-o niciodată: „Nu pot să o cânt, sună foarte simplu, dar este extrem de problematică!”

În urma discuțiilor purtate, cei doi au stabilit să iasă la o întâlnire, Mihăiță promițându-i Cosminei că va renunța la machiaj. După ce au plecat de la paravan, cei doi s-au așezat lângă ceilalți concurenți ai emisiunii, iar unii dintre fanii emisiunii au fost extrem de încântați de ideea tânărului.

Citește și: Solistul trupei Carla’s Dreams a divorţat în secret! Cu cine a rămas copilul artistului, după separarea de soţie

Citește și...