Carla’s Dreams, reacție surprinzătoare după ce a fost pozat fără mască de paparazzii CANCAN.RO

Publicat: 15/09/2018 | 12:55

Ieri, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a dezvăluit în exclusivitate cum arată Carla’s Dreams fără mască – el și noua iubită au fost surprinși în urmă cu câteva zile de paparazzii cancan.ro. Iar la câteva ore după ce au fost făcute publice fotografiile cu artistul de peste Prut, acesta a reacționat pe o rețea de socializare. Fanii au fost extrem de fericiți când au citit rândurile așternute pe Internet.

Citește și: Prima apariție publică a lui Carla’s Dreams, după ce paparazzii CANCAN.RO l-au surprins fără mască. A făcut duet unic cu un DJ din Chișinău

Carla’s Dreams, reacție surprinzătoare după ce a fost pozat fără mască de paparazzii CANCAN.RO

Carla’s Dreams nu s-a supărat deloc că i-a fost dezvăluită identitatea, ci a profitat de ocazie ca să își promoveze următorul concert pe care îl va susține printre filmările pe care le are la “X Factor”. Astfel, fanii trupei din Republica Moldova au aflat că aceștia urmează să performeze într-un local din Parcul Herăstrău săptămâna viitoare. În mesajul apărut pe Facebook, Carla’s Dreams a oferit toate detaliile despre show-ul care se anunță a fi efervescent.

“Te asteptam miercuri, pe 19 septembrie de la 21:30 (…) la un show cu Carla’s Dreams. Ii iubesti, le asculti muzica, ai trait la intensitate maxima fiecare concert sau fiecare piesa nou lansata. (…)” este mesajul apărut pe Facebook.

Citește și...