Prima apariție publică a lui Carla’s Dreams, după ce paparazzii CANCAN.RO l-au surprins fără mască. A făcut duet unic cu un DJ din Chișinău

Publicat: 15/09/2018 | 11:15

Cea de-a patra ediție a show-ului “X Factor”, difuzată marți, de la ora 20.00, la Antena 1, este una presărată cu multe momente surprinzătoare, clipe emoționante, dar și visuri împlinite.

Citește și: Primele imagini realizate în România cu solistul Carla’s Dreams fără mască + noua iubită!

Carla’s Dreams, duet unic cu un DJ din Chișinău, pe scena “X Factor”

Zara Iurie, este un tânăr care vine la “X Factor” din Moldova, împreună cu mama lui care îl crește singură de la vârsta de 4 ani. Zara este DJ în Chișinău și mărturisește că una dintre marile lui dorințe este să cânte câteva versuri alături de Carla’a Dreams.

Citește și: Carla’s Dreams a decis să renunțe la mască! Când se va întâmpla asta

”Când a apărut piesa lui Carla’s Dreams «Sub pielea mea» eu mixam într-un club și am cântat melodia asta live, iar cei care administrează pagina Carla’a Dreams m-au pus pe pagină. Așa că am prins curaj să te rog să cântăm împreună refrenul «Sub pielea mea»”, a fost rugămintea concurentului pe care juratul X Factor a primit-o cu brațele deschise, astfel că au interpretat într-un mod autentic unul dintre cele mai mari hituri ale momentului.

Citește și: Carla’s Dreams, despre melodia pe care nu ar cânta-o niciodată: „Nu pot să o cânt, sună foarte simplu, dar este extrem de problematică!”

Clipe emoționante, dar și multe talente ce merită descoperite, telespectatorii vor vedea marți, de la ora 20.00, în cadrul celei de-a patra ediție “X Factor”.

Citește și...