Apariție neașteptată la nunta Andreei Bălan! Fostul iubit a venit la petrecere și s-a pozat cu mireasa

Publicat: 17/09/2019 | 10:22

Aparuție surpriză la nunta Andreei Bălan cu George Burcea. Nimeni nu se aștepta ca fostul iubit al cântăreței să vină la eveniment. Bărbatul nu doar că a luat parte la cel mai important moment din viața artistei, dar s-a și pozat alături de ea și de Andreea Antonescu și fiica acesteia.

Este vorba despre Ionuț Manea, bărbatul despre care s-a scris că a fost primul iubit al solistei. După 19 ani, la fel de veseli”, a scris Ionuț la imaginea postată. Ionuț Manea și Andreea s-au cunoscut în anul 2000, când cei doi au colaborat, ea ca membră a trupei Andre, el ca dansator, la videoclipul piesei “Moșule, ce tânăr esti”. La vremea respectivă, s-a scris că între cei doi s-ar fi infiripat și o idilă.

Toti erau convinsi ca suntem iubiti. Acum va pot spune cum stau de fapt lucrurile intre noi. Aveam 15 ani cand l-am cunoscut, ce stiam eu despre iubire? Probabil ca daca ne-am fi cunoscut acum, m-as fi indragostit de el, are multe calitati. Suntem prieteni foarte buni, desi m-a iubit intotdeauna. A fost singurul care a tinut la mine cu adevarat, Ionut ma cunoaste cel mai bine. Ma iubeste de 3 ani, dar nu-i poti comanda inimii, tin la el si atat”, a dezvăluit, la un moment dat, Andreea.

Câți bani au strâns Andreea Bălan și George Burcea la nuntă

Andreea Bălan şi George Burcea s-au cununat religios, duminică, 15 septembrie, la Biserica Sfânta Treime Dudeşti, din Capitală. Tot în aceeaşi zi, au botezat-o şi pe fiica lor, Clara Maria, în vârstă de cinci luni. La petrecerea celor doi au luat parte în jur de 250 de invitaţi, printre care foarte multe vedete apropiate Andreei și lui George.

Toată lumea se întreabă câți bani au strâns Andreea Bălan și George Burcea la nuntă. Ei bine, soţii au strâns  aproximativ 50.000 de euro, scrie Click.ro. Printre cei prezenți la eveniment s-a numărat şi tatăl artistei. El a lipsit de la cununia civilă a fiicei sale, ce a avut loc pe 10 august.

Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat pe comandă un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele“, a declarat tatăl cântăreţei.

Citește și...