Apariție șocantă lângă casa Ionelei Prodan. Cine a apărut la poarta ei

Publicat: 17/04/2018 | 11:45

Locuința regretatei interprete a devenit loc de pelerinaj pentru cei care i-au apreciat munca, foarte mulți fiind cei care au venit să-i aprindă o lumânare lângă gardul vilei în care și-a trăit ultimii ani din viață. Tot aici și-a făcut apariția și bărbatul pe care Ionela Prodan l-a iubit poate cel mai mult: fratele ei. 

Anamaria Prodan a fost la spital de la prima oră, acolo unde a pregătit toate cele necesare pentru ca trupul neînsufleţit să fie scos de acolo. În jurul orei 8:00 de dimineaţă, sicriul cu trupul neînsufleţit al regretatei artiste a fost scos din spital şi dus pentru a fi pregătit pentru depunerea la capela cimitirului Bellu din Bucureşti.

Oameni simpli au vrut să-i aducă un ultim omagiu și i-au aprins lumânări lângă gardul casei ei,  acolo unde a fost văzut și fratele regretatei artiste, susține spynews.ro. Acesta a fost văzut vizibil îndurerat, nepregătit să o piardă pe cea care l-a ajutat atât de mult în ultimii ani.

„Cei ce vor sa și ia rămân bun de la mama mea IONELA PRODAN o pot face la Capela cimitirului Bellu, începând de astăzi ora 17 pm. Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu, (șoseaua Olteniței nr 3/5 Bucuresti) joi 19 aprilie ora 12. Numai familia și prietenii apropiați sunt așteptați după înmormântare la restaurant”, a transmis Anamaria Prodan.

 

 

 

Citește și...