A apărut Liviu Arteni: e în stare de șoc! Primele reacții după ce Israela a murit!

Publicat: 13/03/2018 | 14:41

Israela s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, iar până astăzi nu s-a auzit nimic de fostul ei soț, Liviu Arteni, dacă a aflat de moartea Israelei. Ei bine, sora bărbatului a rupt tăcerea și a mărturisit că Liviu este în stare de șoc.

Femeia a mai declarat că fratele  ei nu va veni la București, deoarece nu are rost, din moment ce trupul Israelei va fi dus în Israel.

Ei țineau legătura în permanență. Urma să se mute în Spania împreună cu Liviu, deoarece o avantaja clima de acolo, pentru sănătatea ei.

Liviu nu vrea sa vină în Bucuresti, a zis că nu are rost, din moment ce copiii o iau în Israel. A rămas cu un teren și o casă. A spus că nu vrea nimic, așa mi-a spus.

Israela permanent îl monitoriza pe Internet. Îmi spunea că renunță la mâncarea și medicamentele ei, pentru a-l ajute pe Liviu, deoarece îl iubește. “Rup de la gură, pentru că îl iubesc pe el”, îmi spunea. Mi-a povestit că Liviu suferea de bipolaritate.

Ultima oară am vorbit în februarie, mi-a zis că nu e prea bine, urmează să facă un duș și mă sună ea, dar nu am mai vorbit. Am sunat-o de 8 martie, dar nu mi-a răspuns. A suferit șocul vieții lui, nu îl puteau liniști, ei s-au iubit foarte mult”, a mărturisit sora lui Liviu Arteni la Antena Stars.

Părintele care a avut grijă de Liviu

Părintele Burlacu, din Bacău, a fost cel care l-a ajutat pe Liviu Arteni să scape de patima cu băutura și a stat un timp sub îngrijirea lui, la rugămintea Israelei. Liviu Burlacu este șeful Centrului Oxigen, care ajută persoanele care au probleme cu alcool, și care, de altfel, susține că a vorbit cu Israela în urmă cu trei săptămâni.

Israela a fost o femeie cu inima mare si a avut grija de Liviu si dupa ce au divortat la notar, in septembrie 2017. Liviu se afla intr-o situatie grea cand a venit aici, ea l-a ajutat chiar si financiar. La noi in centru nu se plateste tratamentul in sine, ci doar masa, insa noi ajutam si persoane fara posibilitati. Pe Liviu l-am ajutat pentru ca m-a rugat doamna Israela, a declarat parintele Burlacu pentru stririlekanald.ro.

Citește și...