Apel umanitar. Sa-l ajutam pe Andrei sa aiba un viitor…normal

Publicat: 18/08/2014 | 18:55
Apel umanitar. Sa-l ajutam pe Andrei sa aiba un viitor…normal

Nu a implinit nici doi ani, insa deja zambetul i-a fost inlocuit cu ochii inlacrimati. Coman Andrei nu se mai poate juca in tarcul lui, ci este luat zilnic de acasa pentru a merge la orele de terapie.

In urma cu o luna, parintii lui Andrei au primit cumplita veste cum ca micutul lor ar intra in sfera altor micuti cu autism. La numai 1 ani si 11 luni, n urma evaluarii psihologice initiale, Coman Andrei, a fost diagnosticat cu tulburare pervaziva de dezvoltare. Din fericire insa, baietelul are sanse foarte mari de vindecare. Medicii care l-au consultat pe Andrei ii incurajeaza pe parinti sa actioneze rapid, cu un tratament intensiv, tocmai pentru ca rezultatele sa apara cat mai curand, iar recuperarea sa fie completa pana la implinirea varstei scolare.

caz umanitar

Pentru a recupera si pentru a ajunge la nivelul celorlalti copii de varsta lui, Andrei depinde de ajutorul psihologilor. Sansele de vindecare sunt foarte mari, insa terapia, medicamentele, jucariile specifice si toate procedurile complicate pana ca micutul sa aiba parte de un viitor…normal, costa. Andrei nevoie de cel putin doua ore zilnic de interventie comportamentala, iar costul pentru o singura sedinta pe zi costa 100 de lei, iar lunar parintii sunt obligati sa scoata din buzunar suma de 2000 RON. Mai grav este ca niciun doctor nu poate estima cu exactitate cat timp este necesar pentru recuperarea lui Andrei. Cu alte cuvinte cei 6000 de euro pentru un an de terapie s-ar putea dubla. Desi suma nu este una colosala, parintii micutului nu au acesti bani.

Cine isi doreste si poate sa-l ajute pe Coman Andrei o pot face donand chiar si cea mai mica suma de bani in contul afisat mai jos sau pot lua legatura cu mama copilului.
 

Cont Banca Piraeus

RO08 PIRB 4212 4037 3200 1000 (Coman Georgiana)

cod BIC: PIRB

Cod SWIFT: PIRBROBU

0728 494 697 Coman Georgiana

De asemenea, cei care detin o firma si vor sa doneze cei 20 % din impozitul datorat catre stat (conform legii sponsorizarii) pot scrie pe adresa de mail georgianacristinacoman@gmail.com pentru a primi documentatia necesara.
 

Citește și...