Apelul făcut de MAI pentru șoferi, după groaznicul accident din Ungaria: ”E prea mult!”

Publicat: 23/05/2018 | 19:58

Nouă români și-au pierdut viața în accidentul din Ungaria, de marți, vinovat fiind șoferul microbuzului care s-a izbit frontal de un camion încărcat cu nisip. Ministerul Afacerilor Interne a făcut un apel către toți șoferii să nu riște viața lor și a pasagerilor.

În mesajul postat pe Facebook, MAI îi îndeamnă pe toți pasagerii care se simt în pericol din cauza șoferilor imprudenți să sune imediat la 112.

”O șosea din Ungaria… un șofer în live pe facebook… 9 persoane decedate… mai mulți copii orfani!

STOP! E prea mult… de mult este prea mult!

Dragi prieteni, dacă vă aflați într-un mijloc de transport în comun și vedeți că șoferul folosește telefonul mobil, nefiind atent la drum și punându-vă în pericol viața, luați atitudine! Și dacă nu înțelege, sunați la 112… până la urmă este vorba de viața dumneavoastră!

Pentru voi cei care conduceți mijloace de transport în comun (autocare, microbuze, taxiuri, etc), înțelegeți că aveți în responsabilitate și viața noastră… dacă la a voastră nu țineți!

Și nu uitați: nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi!

ÎNȚELEGEȚI ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA!”, este mesajul de pe pagina de Facebook a MAI.

Citește și...