Apropiații l-au dat dispărut pe Florin Salam, în timp ce Roxana Dobre…

Publicat: 03/11/2018 | 23:43

La aproape o săptămână de la incidentul de la Milano, unde a luat un pumn în figură, Florin Salam pare că nu-și revine.  (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Amicii nu l-au mai văzut, nu dau de el nici măcar la telefon. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor informații de ultimă oră despre celebrul manelist, care a fost „dat dispărut” de către prietenii lui.

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA vă dezvăluie un detaliu neștiut de la uriașul scandal iscat la botezul din Milano, unde Florin Salam a fost lovit cu pumnul de către Lower Stan. Surse ale site-ului nostru au dezvăluit că, după ce a fost agresat, lui Salam i-ar fi țâșnit sângele și, imediat, și-ar fi acoperit fața cu mâinile. ”Era plin de sânge pe mâini, când a plecat, după ce a fost lovit”, a dezvăluit un martor al evenimentului de la Milano. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Ce a urmat este cunoscut. Florin Salam a ajuns într-o camera de hotel, alături de Birică, interlopul acuzat de Mircea Nebunu că l-ar fi răpit și sechestrat pe cântăreț. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. CE A FĂCUT MIRCEA NEBUNU DUPĂ CE ”RĂPITORUL” LUI SALAM L-A TERFELIT ÎN LIVE. TOTUL S-A ÎNTÂMPLAT JOI, PE O STRADĂ DIN MILANO)

Apele s-au mai limpezit între interlopi, s-a făcut pace la Milano, între Mircea Nebunu și Birică, și chiar între alte clanuri, care au sosit în Italia imediat după evenimentul nefericit pentru Florin Salam. Singurul de care însă nu se știe nimic este chiar cel care a picat victimă la acel botez. (VEZI AICI: ”RĂPITORUL” LUI SALAM A RUPT TĂCEREA: ”L-AM LUAT PE FLORIN LA HOTEL CA SĂ…”)

Roxana Dobre descarcă proviziile

Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, a preluat frâiele în casă!

Florin Salam nu a mai dat niciun semn de viață de duminica trecută, atunci când doar a preferat să anunțe că este OK. Apoi, manelistul a dispărut și nimeni nu mai știe nimic de el. Rude, amici, prieteni, artiști. Toți se întreabă ce este cu Florin Salam, la aproape o săptămână după ce a luat bătaie la Milano. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Sursele CANCAN.RO au dezvăluit că Florin încă nu și-ar fi revenit din șoc. Mai mult, ar avea și urme pe față, în urma loviturii pe care a primit-o de la Stan Lower. Doar Roxana, soția lui, și copiii ar discuta cu Florin. (CITEȘTE ȘI: INTERLOPII AU GĂSIT CUM SĂ SE RĂZBUNE PE AGRESORUL LUI SALAM… I-AU PUS ”TAXĂ DE SMARDOIALĂ”!)

De altfel, Roxana se ocupă în aceste zile grele pentru soțul ei de tot ce înseamnă casă. De copii, de curățenie, de cumpărături. CANCAN.RO a întâlnit-o pe jumătatea lui Salam în noapte, în timp ce descărca provizii de alimente. Tânăra a oprit în fața porții, iar din curte au apărut ajutoarele, care au cărat pungile cu diverse produse din portbagaj. Și nu era totul. Chiar Roxana Dobre a făcut trei ture mașină – casă, cu multe plase în mâini.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)