Acasă » Exclusiv » Are nunta în iunie, dar s-a îndrăgostit de un spaniol, la petrecerea burlăcițelor: “Claudiu nu știe de Jose și…”

Are nunta în iunie, dar s-a îndrăgostit de un spaniol, la petrecerea burlăcițelor: “Claudiu nu știe de Jose și…”

De: Jacqueline 13/03/2020 | 23:20
Are nunta în iunie, dar s-a îndrăgostit de un spaniol, la petrecerea burlăcițelor: “Claudiu nu știe de Jose și...”

Am redeschis rubrica fără perdea, despre sex, care răspunde tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA. Psihologul Jacqueline stă, din nou, de vorbă cu cititorii fideli și oferă sfaturi în legătură cu cele mai intime probleme, găsind rezolvare pentru fiecare în parte. 

Dragă Jacqueline,

Mă numesc Sabina, am 28 de ani și sunt din Timișoara. De două luni trăiesc un coșmar. Pe Claudiu l-am cunoscut când aveam 20 de ani și m-am îndrăgostit nebunește de el. A fost primul și singurul bărbat din viața mea, iar lângă el am trăit cea mai frumoasă perioadă. Este bărbatul pe care și l-ar dori orice femeie. În urmă cu un an m-a cerut de soție și am spus ”Da!” din tot sufletul. Am programat nunta în iunie, anul acesta. Mi-am ales rochia de mireasă, am rezolvat toate lucrurile care țineau de organizare, muzică, restaurant și altele. Așa că, la începutul lunii ianuarie, prietenele mele au pus la cale petrecerea burlăcițelor: o escapadă tocmai în Marbella, Spania. (VEZI ȘI: PRIN CE A TRECUT IOANA DIN GALAȚI DUPĂ UN SCANDAL CU IUBITUL: “M-A LUAT DE GÂT ȘI M-A ARUNCAT PE…“)

Mi-am făcut bagajele și am mers în mini-vacanța care avea să-mi schimbe viața. Într-una dintre seri, fetele au rezervat o masă în club. Eu mi-am pus voalul și rochia pe care scria ”Bride to be” (n.r. viitoare mireasă) și am ieșit în oraș, dornică de distracție. Shot-urile au început să curgă, iar petrecerea s-a încins. La un moment dat, la masa noastră a venit Jose. Un spaniol frumos foc! A venit glonț la mine, s-a apropiat și mi-a șoptit la ureche: ”M-am îndrăgostit de tine!”. Nu pot să spun că stăpânesc limba spaniolă foarte bine, dar telenovelele spaniole m-au ajutat să înțeleg și să vorbesc chiar bine.

Discuția mergea atât de bine, iar la un moment dat Jose m-a invitat la el acasă. Locul, shot-urile, EL… toate și-au pus amprenta asupra deciziei pe care aveam s-o iau. Le-am spus fetelor că mă duc la baie și m-am făcut nevăzută. Am ajuns acasă la Jose și, fără să gândesc vreo secundă, am ajuns în pat cu el. Hainele au zburat într-o clipită și am făcut amor până dimineață. M-am îndrăgostit de acest bărbat care mi-a luat parcă mințile și nu vreau să mă mai mărit cu Claudiu. Evident, Claudiu nu știe de Jose… De două luni păstrez legătura cu Jose și vorbesc pe ascuns cu el. Îmi tot spune să las totul și să mă mut în Spania. Sunt la capătul puterilor. Am slăbit îngrozitor de mult, dar lumea crede că e din cauza stresului cu nunta. Cum să procedez? Am nevoie de un sfat înainte să o iau razna! (VEZI ȘI: CARMEN DIN CONSTANȚA, UMILITĂ DE IUBIT PENTRU CĂ NU A GĂTIT CA ”MAMA SOACRĂ”: ”M-A BĂGAT CU CAPUL ÎN CIORBĂ ȘI…”)

Dragă Sabina,

Într-adevăr, te afli într-o situație delicată. Încearcă, totuși, să te liniștești pentru a putea lua cea mai bună decizie. Gândurile negre, înfometarea și disperarea nu îți vor aduce niciun beneficiu. Ba dimpotrivă! Te vei adânci mai mult în această situație neplăcută. Să le luăm pe rând, cu calm. Din ce mi-ai împărtășit, Claudiu este un bărbat minunat. Îl iubeai și credeai, cu tărie, că vrei să îți petreci restul vieții alături de el. Nu te așteptai să nutrești sentimente pentru altcineva însă nici nu trebuie să te condamni pentru asta. Inimii nu îi poți porunci. Este de admirat faptul că ai stat opt ani alături de primul bărbat din viața ta. Totodată, luând această decizie la o vârstă atât de fragedă… inconștient, ți-ai pus bariere în a avea parte și de alte experiențe. (CITEȘTE ȘI: S-A ÎNTORS MAI REPEDE DIN DELEGAȚIE ȘI… “NU MI-A VENIT SĂ CRED OCHILOR. L-AM PRINS PE MARIAN CU…”)

Tu nu ai experimentat. Nu ai trăit alături de un alt bărbat. Nu ai avut experiențe sexuale cu un alt bărbat. Mirajul unui loc nou, euforia, distracția, Jose… au scos la iveală niște trăiri și sentimente pe care nu le-ai mai avut. Te-ai lăsat dusă de val pentru că tânjeai după asta. Probabil, în opt ani, iubirea pe care o simțeai pentru Claudiu s-a transformat într-o oarecare obișnuință. Iar Jose a venit la pachet cu tot ce aveai tu nevoie în acel moment: pasiune, fiori, amor nebun, adrenalină. Înțeleg că nu îți mai dorești să te căsătorești cu Claudiu.

Atunci, draga mea, ar trebui să îți aduni forțele, să tragi aer adânc în piept și să îi spui adevărul lui Claudiu. Merită să afle acest lucru de la tine. Explică-i toate trăirile care te încearcă și dă-i șansa să își găsească o femeie care își dorește aceleași lucruri pe care și le dorește și el. Pentru că tu nu mai ești acea femeie. Probabil îi vei frânge inima, dar este imposibil să nu găsești înțelegere din partea lui.

Dragoste cu forța nu se poate, iar într-o căsnicie intri doar dacă ești sigur că vrei acest lucru. Cât despre Jose… cântărește bine situația și asigură-te că sentimentele lui sunt reale. Decizia de a te muta în altă țară pentru un bărbat îți aparține. Dar trebuie să te asiguri prima oară că acel bărbat îți va fi alături pentru că doar pe el îl vei avea pentru o anumită perioadă de timp, până îți vei face propriii prieteni. (VEZI ȘI: TASE DIN VASLUI O CERE DE NEVASTĂ PE VULPIȚA! ”AM FOST PRIMUL BĂRBAT DIN VIAȚA EI, DAR M-A PĂRĂSIT PENTRU VIOREL…”)

Te îmbrăţişez,

Jacqueline.

Scrie și tu la [email protected] dacă vrei să intri în legătură cu specialista noastră.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se află trupul interlopului
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...