Arhiepiscopii și preoții au venit cu mașini de lux la sfințirea unei biserici din Suceava: „Am crezut că e vreo nuntă cu maneliști!”

Publicat: 18/06/2018 | 11:02

Scene demne de film, duminică (17 iunie), la Biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din comuna Baia, județul Suceava. ÎPS Teodosie, ÎPS Ioachim şi PS Damaschin Dorneanul au oficiat slujba de târnosire de la Biserica „Sfânta Cuvioasă Paraschev”, din comuna Baia, judeţul Suceava. Aceştia au ajuns la poarta lăcaşului de cult cu două autoturisme de lux, stârnind indignarea localnicilor.   (Reduceri mari la jocuri PC)

Biserica „Sfânta Cuvioasă Paraschev” din Suceava a fost sfințită în prezența unor ierarhi importanți ai Bisericii Ortodoxe Române.  Printre cei mai importanţi oameni ce au donat bani pentru ridicarea lăcaşului de cult se numără şi omul de afaceri Gigi Becali, cel care a dat bani şi pentru ridicarea catedralelor din Suceava şi Fălticeni. (Promotiile zilei la monitoare)

Slujba de târnosire a fost oficiată de ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Ioachim, arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, şi PS Damaschin Dorneanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, potrivit adevarul.ro.

Localnicii din Baia au fost șocați

Cei trei ierarhi au venit la biserică la bordul unor autoturisme de lux, care au atras atenţia localnicilolr. Oamenii s-au arătat indignaţi de faptul că preoţii s-au deplasat la Baia cu maşini extrem de scumpe. „Dumnezeu să mă ierte, dar ce maşini au popii, parcã au muncit pe şantier în străinătate. Mi-e ruşine de neruşinarea lor”, a menţionat Elena Bistricianu.

„Am crezut că e vreo nuntă cu manelişti. Strigător la cer”, a precizat şi Valentina Cantoriu.

„E frumos călare pe măgar, dar parcă tot mai bine-i în limuzină”, a spus Monica Avram.

Citește și...