Acasă » Trending » Armin Nicoară, oprit în trafic de polițiști! Cu glicemia 300 și în pericol, celebrul saxofonist a fost umilit de oamenii legii, când mergea după insulină. „Aveam declarația la mine + O să ajungem să murim în case”

Armin Nicoară, oprit în trafic de polițiști! Cu glicemia 300 și în pericol, celebrul saxofonist a fost umilit de oamenii legii, când mergea după insulină. „Aveam declarația la mine + O să ajungem să murim în case”

De: Ramona Danciulescu 17/11/2020 | 14:04

După cum bine știe toată lumea, de la ora 23 până la ora 5 dimineața ne putem deplasa doar cu ajutorul declarației pe propria răspundere și doar cu motive întemeiate, motive printre care se numără și urgențele medicale. Armin Nicoară are diabet, iar seara trecută, celebrul saxofonist s-a confruntat cu o creștere anormală a glicemiei, motiv pentru care a avut nevoie de insulină urgentă. Ceea ce avea să urmeze întrece orice scenariu de film.

Armin Nicoară a fost umilit de oamenii legii, după ce acesta a ieșit din casă după ora 23, pentru a-și lua insulina. Celebrul artist s-a confruntat cu o creștere anormală a glicemiei, ceea ce reprezintă, în mod normal, o urgență medicală ce nu poate fi amânată.

Pentru că locuiește la iubita lui, Claudia Puican, Armin a fost nevoit să iasă din casă la ora 1 dimineața, pentru a merge la el acasă și pentru a-și lua insulina atât de necesară, în acel moment.

Și-a făcut declarația pe propria răspundere, pentru a ieși din casă regulamentar, în context epidemiologic, însă ceea ce s-a întâmplat în trafic bate orice scenariu de film.

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, talentatul saxofonist a făcut declarații cu privire la ceea ce i s-a întâmplat, noaptea trecută. Armin ne-a mărturisit că l-au oprit în trafic oamenii legii și i-au spus că problema lui nu era o urgență medicală, deși artistul se afla în pericol și avea nevoie, cât mai rapid, de insulina atât de necesară.

NU RATA – CUM A AJUNS ARMIN NICOARĂ SĂ CÂNTE CU PISTOLUL LA CAP: “ÎN SECUNDA DOI DESCĂRCĂM GLOANȚE ÎN…”

„Treaba a fost în felul următor, eu stau la Claudia și am plecat acasă la mine, ca să-mi iau insulina, care îmi era atât de necesară în momentul ăla. Mi-am dat seama că trebuie să-mi fac insulina, pentru că aveam glicemia 300 și eram în pericol.

I-am zis Claudiei că trebuie să mergem la mine să iau insulina, să ne facem declarația pe propria răspundere, să fim în regulă. La semafor prind roșu și îmi zice Claudia că e poliția în dreapta, la celălalt semafor. Nu mi-am făcut griji nicio secundă, pentru că eram în regulă, aveam declarațiile la noi, nu mă gândeam nicio secundă că vom avea probleme. 

Eram sigur că vin după noi. Noi eram în regulă, cu declarația la noi, era o urgență medicală. Am plecat de la semafor, iar Poliția a venit după noi. Nu aveam nicio treabă, credeam că este totul în regulă. Aveam insulina în mână, că ne întorceam de la mine de acasă. Eu aveam glicemia mare, 300, eram puțin amețit. A venit primul polițist la geam și m-a întreabat ce caut pe stradă, la ora aia. Era ora 1 noaptea” a spus Armin Nicoară, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Armin Nicoară a fost umilit de oamenii legii. Polițiștii i-au spus că problema lui nu reprezenta o urgență medicală

Îndrăgitul artist ne-a mai povestit că polițiștii care l-au oprit în trafic, în timp ce se întorcea cu iubita lui de la el de acasă, de unde luaseră împreună insulina de care el avea nevoie, i-au spus că problema lui nu reprezenta o urgență medicală și că puteau să-l amendeze pentru că a ieșit din casă la ora 1, chiar și cu declarația pe propria răspundere.

„Le-am explicat că am fost după insulină, că este o urgență medicală, având în vedere faptul că eu sunt diabetic. Aveam declarația la noi, eram absolut în regulă. Au discutat la mașină, a venit o polițistă mai apoi și mi-a zis că nu am dreptate.
Eu am crezut că îmi dă ceva sfaturi, dar ea a venit croită pe mine. Mi-a zis că insulina se face de către pacient, nu de către medic.

I-am explicat din nou că am fost acasă, pentru a-mi lua insulina, că mi-o fac singur. I-am spus că am glicemia mare, 300, mă grăbesc să ajung acasă, pentru a-mi face insulina. I-am arătat pe telefon… se uita la mine și îmi zice că aceasta nu este o urgență.
I-am explicat pentru a mia oară că am fost la mine acasă să-mi iau insulina și mi-a repetat că aceasta nu este o urgență, să fiu pe stradă la ora aia. Mi-a zis că mă poate amenda fără nicio reținere. Am rămas șocat, dacă nici măcar urgența medicală nu mai este urgență, atunci cum mai trebuie să mai procedăm?” a mai completat artistul.

„O să ajungem să murim în case”

Cu toate că a fost nedreptățit de oamenii legii, care nu i-au tratat cu seriozitate problema medicală, Armin Nicoară nu se revoltă pe sistem și spune că el chiar respectă Poliția, dar și autoritățile care își fac treaba în această perioadă. Însă, artistul nu înțelege cu ce anume a greșit și de ce polițiștii care l-au oprit în trafic nu au înțeles faptul că problema lui reprezenta o urgență medicală ce nu poate fi amânată, iar starea lui de sănătate depindea, în acel moment, de insulină.

„Mi-a dat avertisment. O să ajungem să murim în case, ce mai contează declarația pe propria răspundere. M-a enervat faptul că au tratat cu nepăsare problema mea și nu le-a păsat nicio secundă de faptul că eu chiar depindeam de insulină, având în vedere faptul că aveam glicemia mare, ajunsese la 300. Nu am treabă cu Poliția, Poliția își face treaba, dar în cazul meu, mai ales că la mine chiar era o urgență medicală, eram și în regulă cu declarația pe propria răspundere…mi se pare un abuz. Am vrut să o întreb ce anume poate fi un caz urgent, dacă al meu nu era un caz urgent” a mai spus Armin Nicoară, pentru CANCAN.RO.

CITEȘTE ȘI – EXCLUSIV. ARMIN NICOARĂ, ÎN STARE DE ȘOC DUPĂ CE A AJUNS DE URGENȚĂ PE MÂNA MEDICILOR: „LE-AM ZIS CĂ NU STAU ACOLO SĂ FACĂ EXPERIMENTE PE MINE. ÎȘI BAT JOC DE OAMENI”

Armin Nicoară are diabet de 10 ani

Se numără printre cei mai transparenți și mai sinceri artiști de la noi, așa că niciodată nu i-a fost rușine să-și deschidă sufletul în fața fanilor săi. Tocmai de aceea, la un moment dat, Armin și-a luat inima în dinți și le-a vorbit tuturor despre problema medicală pe care o are: talentatul saxofonist are diabet de 10 ani, iar momentul în care a primit această veste din partea medicilor a fost unul extrem de greu pentru el. Mai mult, Armin Nicoară a avut multe momente în care glicemia lui a crescut peste limită sau a scăzut, acest lucru devenind periculos pentru sănătatea lui.

„Pentru mine a fost gata. Simțeam că viața mea aici s-a încheiat. A fost un chin pentru mine, nu mai suportam durerea. Plângeam de fiecare dată când îmi făceam injecția cu insulină. Nu acceptam să fac ceea ce-mi zic doctorii. Am ajuns la un moment dat, în loc de patru infecții pe zi, să-mi fac una pe zi, una la două zile. De atunci au început complicațiile.

Când am ajuns la spital, eu nu mai eram. Eu am crezut că e un vis, cred că am plecat în lumea de dincolo.. M-am văzut pe patul de spital. Am văzut o lumină albă, era o imagine blurată, dar acolo a fost ultima mea imagine, mi s-a tăiat de tot filmul”, a povestit Armin Nicoară la Teo Show, acum ceva timp.

„Îmi fac insulină, dar sub altă formă. Nu mă mai injectez, folosesc o pompă de insulină, dar foarte performantă. Totul s-a produs pe bază de stres. Eu eram foarte emotiv. Aveam emoții pe partea cu tatăl meu. El era mai dur și n-am avut o legătură foarte strânsă. Îmi era frică, tot timpul am încercat să-i demonstrez că pot” a mai spus artistul.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima...
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă ocup eu”
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea