Arşinel îi ia apărarea lui ILIE NĂSTASE! Actorul dezvăluie motivul incredibil pentru care fostul tenismen a izbucnit

Publicat: 23/04/2017 | 11:28
Arşinel îi ia apărarea lui ILIE NĂSTASE! Actorul dezvăluie motivul incredibil pentru care fostul tenismen a izbucnit

Celebrul actor de comedie Alexandru Arşinel îi ia apărarea lui Ilie Năstase după ce fostul tenismen a izbucnit în timpul meciului de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie.

„Dacă îl cunoşti pe Ilie, nu te poţi supăra vreodată pe el. Ştiţi de ce i-a zis ziaristei din Anglia ce i-a spus, că e urâtă? M-am uitat şi eu la ea. Era urâtă! Îmi pare rău de ieşirea asta, dar el fiind căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup, şi-ar fi dorit să facă performanţă. Ceva l-a iritat oricum, sunt convins că are o justificare. Acea jurnalistă l-a provocat, a venit să îl filmeze. Năstase a fost un inventator în tenis şi a devenit cunoscut tocmai pentru umorul său, pentru faptul că aduce bucurie pe chipul oamenilor”, a declarat Alexandru Arşinel la un post TV.

Ilie Năstase a fost evacuat, ieri, de pe arena din Mamaia după ce s-a certat cu arbitrul de scaun şi cu supervizorul partidei dintre Cîrstea şi Konta. Antrenorul echipei de Fed Cup a României a protestat după ce arbitrul meciului a avertizat echipa României. Ilie Năstase le-a jignit pe Konta şi pe Keothavong.

De asemenea, Ilie Năstase a jignit o jurnalistă britanică, numind-o „urâtă” şi „proastă”.

Citește și...