Acasă » Știri » Arthur, cel mai vehiculat prenume la casele de pariuri pentru bebeluşul prințului Harry!

Arthur, cel mai vehiculat prenume la casele de pariuri pentru bebeluşul prințului Harry!

De: Răzvan Scarlat 06/05/2019 | 20:01
Arthur, cel mai vehiculat prenume la casele de pariuri pentru bebeluşul prințului Harry!

Arthur este cel mai vehiculat prenume la casele de pariuri pentru bebeluşul prințului Harry şi al ducesei Meghan, care s-a născut luni și este al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, potrivit The Independent.

Pariurile privind bebelușii regali constituie deja o tradiție pentru britanici.

În ceea ce priveşte prenumele primului copil al ducilor de Sussex, Arthur este, în prezent, cel mai vehiculat, cu o cotă de 5-1 odds, potrivit casei Coral, urmat de Philip, cu 6-1.

Arthur a fost folosit frecvent de familia regală, fiind și unul dintre numele prințului William și ale fiului cel mic al acestuia, prințul Louis.

Albert, unul dintre cele mai populare nume pentru membrii familiei regale britanice, și James sunt la egalitate, cu o cotă de 8-1, iar Alexander și Alfred au o cotă de 10-1.

Bebelușul Sussex, care este al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, s-a născut luni dimineață, la ora 4.26 GMT, cu o greutate de 3,26 de kilograme.

Informația a fost făcută publică pe contul ducilor de Sussex de pe rețeaua de socializare online Instagram. „Ducesa Meghan și copilul sunt sănătoși și se simt bine. Cuplul mulțumește publicului pentru entuziasmul împărtășit și pentru sprijinul arătat de-a lungul acestei perioade din viețile lor. Mai multe detalii vor fi oferite în zilele următoare”, potrivit aceluiași mesaj.

După naștere, eveniment la care prințul Harry a asistat, acesta a făcut o scurtă declarație pentru presă, la Frogmore Cottage, noua sa reşedinţă de pe domeniul Windsor. „Sunt încântat că Meghan și cu mine avem un băiețel. A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-aș fi putut-o imagina vreodată. Este greu de înțeles cum o femeie poate face un astfel de lucru, dar suntem amândoi extrem de încântați și recunoscători pentru sprijinul manifestat de toată lumea”, a spus prințul, care a adăugat că sarcina lui Meghan depășise termenul.

De asemenea, acesta a spus că încă nu au decis numele bebelușului – „care este absolut încântător” -, dar informația va fi făcută publică în aproximativ două zile, când micuțul va fi și prezentat lumii întregi.

Speculaţiile privind noul bebeluş regal au luat amploare pentru că ducii de Sussex au anunţat că au decis să păstreze discreția privind detaliile legate de naștere. „Ducele și ducesa abia așteaptă să împărtășească vestea emoționantă cu toată lumea, după ce vor avea oportunitatea de a celebra în privat evenimentul ca o nouă familie”, se arăta într-un comunicat emis de palatul Buckingham, reședința oficială a reginei Marii Britanii, pe 11 aprilie.

Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anunțat că ducesa Meghan de Sussex este însărcinată, iar copilul, al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii – după bunicul său, prințul moștenitor Charles, unchiul său, prințul William, copiii acestuia, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, și tatăl său, prințul Harry -, se va naște în primăvara lui 2019. Aflată la un eveniment oficial, la începutul lunii ianuarie, fosta actriță americană Meghan Markle a sugerat că bebelușul se va naște la sfârșitul lunii aprilie – începutul lunii mai.

De mai multe săptămâni au apărut speculații şi despre posibilitatea ca ducesa Meghan să nu nască la același spital din Londra ales de cumnata sa, ducesa Catherine de Cambridge, și de mama prințului Harry, regretata prințesă Diana. Unele surse spuneau că Meghan ar putea naște fie la un spital din Windsor – Frimley Park Hospital din Surrey -, aproape de noua ei locuință, fie acasă, așa cum a făcut regina Elizabeth a II-a în cazul tuturor celor patru copii ai ei.

După naştere, palatul Buckingham, reşedinţa oficială a reginei Elizabeth, a emis un comunicat de presă în care informa că monarhul, prinţul consort Philip, bunicii bebeluşului şi toate celelalte rude au fost informate despre eveniment şi şi-au exprimat încântarea la auzul veştii.

De asemenea, în comunicat se specifica faptul că mama ducesei Meghan, Doria Ragland, se află alături de proaspeţii părinţi la Frogmore Cottage.

Copilul ducesei Meghan de Sussex nu va moșteni titlul de prinț pe care îl poartă tatăl său. În urma unei decizii luate de regele George al V-lea, bunicul reginei Elizabeth a II-a, datând din 1917, titlul de „alteța sa regală prințul/ prințesa” este rezervat doar copiilor suveranului, copiilor fiilor suveranului și celui mai mare dintre fii prințului de Wales (primul moștenitor direct al tronului britanic). Acesta este motivul pentru care Zara și Peter Phillips, copiii prințesei Anne, sora prințului Charles de Wales și fiică a reginei Elizabeth a II-a, nu au moștenit titlul de prinț/prințesă. Din contră, restul verilor acestora, copiii prinților Charles, Andrew și Edward, poartă acest titlu.

Situația se poate schimba dacă regina Elizabeth a II-a dorește să modifice decizia bunicului ei. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, noul bebeluș regal va trebui să se mulțumească cu titlul moștenit de la părinți, conte de Dumbarton.

Bebeluşul ducilor de Sussex va avea automat și cetățenie americană, prin mama sa.

Iar un alt fapt insolit este acela că bebelușul este unul dintre primii membri metiși de rang înalt din familia regală britanică – despre regina Charlotte (1744 – 1818) se spune că era metisă, iar aceasta a avut 15 copii.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în mai 2018, după o relație de doi ani.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat cu MasterChef și s-a întors la PRO TV
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Toomaj Salehi, condamnat la moarte pentru un cântec
Toomaj Salehi, condamnat la moarte pentru un cântec
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Gheorghe Turda l-a făcut praf pe Constantin Enceanu: „Este un răzvrătit, un needucat, îi cam lipsesc cei șapte ani de acasă”
Gheorghe Turda l-a făcut praf pe Constantin Enceanu: „Este un răzvrătit, un needucat, îi cam...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte