Așa a început povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda: ”M-am șocat!”

Publicat: 26/07/2020 | 12:19

Șapte ani au trecut de când Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au întâlnit, s-au plăcut și, de atunci, formează un cuplu. Care a ajuns și la altar, și în fața ofițerului Stării Civile. Cum a început, însă, povestea de dragoste dintre cei doi? Chiar Gabriela Cristea spune totul!

CITEȘTE ȘI: GABRIELA CRISTEA, MESAJ SEXY PENTRU FANI DIN DORMITOR: „AM DESCHIS OCHII, DAR NU REUȘESC…”

O rochie roșie a fost motivul, după cum vedeta tv avea să mărturisească într-un interviu. Gabriela și Tavi erau colegi de televiziune, dar apoi au devenit ubiți, după o replica la momentul potrivit, scrie VIVA!

Gabriela Cristea avea să dezvăluie, pentru Antena Stars, începuturile relației cu Tavi Clonda, dar, mai mult, cum a reușit acesta să o cucerească definitiv. Ea prezenta o emisiune, el cânta! I s-a părut un bărbat atractiv atunci când l-a văzut pentru prima dată. „Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț să porți așa ziua. Și i-am zis ce cămașă mișto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis `Am poftit la rochia ta’. Iar eu m-am șocat și am zis `Cum îndrăznește să spună așa ceva’, dar nu m-am exteriorizat. După care m-am gândit dacă se dă la mine. Și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit anul trecut

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit religios anul trecut. Au două fetițe, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena. „Întâlnirea cu el mi-a întors viața cu susul în jos, mi-a schimbat valorile și mi-a alinat zbuciumul sufletesc. Suntem de peste 6 ani împreună și am construit împreună cat pentru 6 vieți. Abia aștept să văd ce o să mai vină! @taviclonda #victorienii #taticlonda #loveofmylife”, scria Gabriela pe rețeaua de socializare, la scurt timp după cununie.