Gabriela Cristea, mesaj sexy pentru fani din dormitor: „Am deschis ochii, dar nu reușesc…”

Publicat: 22/07/2020 | 18:57
Gabriela Cristea, mesaj sexy pentru fani din dormitor: „Am deschis ochii, dar nu reușesc…”

Gabriela Cristea a reușit să își impresioneze, din nou, fanii din mediul online cu o imagine mai puțin obișnuită pentru ea.

Concret, vedeta a apărut într-o ipostază în care este vulnerabilă: cu sinceritate, aceasta s-a fotografit dimineață, încă în așternuturi, exact așa cum s-a trezit. Fotografia a fost urmată de un mesaj la fel de sincer, în care Gabriela a pus o întrebare retorică:

Citește și: Gabriela Cristea, îngrijorată pentru fetița ei: ”Până la 04:00 am stat cu Iris în brațe”

„Am deschis ochii, dar nu reușesc să mă ridic din pat. Am o zi cu treabă multă, dar cu chef de leneveală. Cum facem?”, a scris Gabriela Cristea în dreptul imaginii de pe Instagram.

Imaginea care i-a încântat pe fani

Cum a slăbit Gabriela Cristea

Gabriela Cristea povestea, în urmă cu ceva timp, cum a reușit să ajungă la greutatea pe care și-o dorea așa mult.

„La 8:30 mănânc micul dejun care poate să însemne o Sana cu 2 biscuiți integrali.

După care mănânc fructe la ora 11:00, de cele mai multe ori ananas sau pepene. La prânz, la 13:30, mănânc o salată care poate să fie cu pui, poate să fie cu ton, cu ou, cu brânză, dar niciodată amestecate.

În schimb consum legume din toate felurile și toate culorile. După-amiază, la ora 16:30, iau o gustare care poate să însemne o mână de migdale, un iaurt, biscuiți, 2-3 tablete de ciocolată.

Nu rata: Mirela Vaida a spus adevărul. Există sau nu un conflict între ea și Gabriela Cristea? „Vreau să clarific un lucru”

Seara nu mănânc foarte mult. Ultima masă este la 19:30. Eu mănânc undeva pe la 19:00 totuși și am alimente foarte ușoare. Ori pepene, ori ananas, paste integrale”, a povestit Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea pregătește o revenire pe micile ecrane

Vedeta a declarat, de curând, că se va întoarce pe micile ecrane: „Deocamdată nimeni nu poate să îți facă o ofertă concretă acum, abia au început discuțiile, pentru că încă nu se știe sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, și e destul de complicat.

Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva și oricum dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist”.