Gabriela Cristea are „concurență” la plajă?! L-am filmat pe soțul ei cum privea “pofticios” după puștoaice

Publicat: 13/07/2020 | 23:32

Gabriela Cristea şi-a luat o binemeritată vacanţă şi, în weekend, a plecat să se relaxeze, alături de soţul ei, Tavi Clonda, pe litoralul românesc. Au ales stațiunea Mamaia, acolo unde CANCAN.RO i-a întâlnit la plajă, în cursul zilei de duminică. Formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, dar asta nu înseamnă că nu mai observă oamenii din jur. “Jumătatea” vedetei de televiziune s-a lăsat “furată” de peisaj la mare. La un moment dat, prezentatoarea TV a simțit că are „concurență” pe plajă. Artistul a privit „pofticios” către puștoaice, iar imaginile sunt de colecție.

(VEZI AICI: GABRIELA CRISTEA, APARIȚIE DE SENZAȚIE ÎN COSTUM DE BAIE DUPĂ CE A SLĂBIT 25 DE KILOGRAME. FOTO)

Capitala a fost, fără nicio exagerare, un adevărat “cuptor” în ultimele zile ale săptămânii trecute, motiv pentru care foarte mulți români au sfidat faptul că numărul de cazuri noi de coronavirus a crescut alarmant și au luat cu asalt litoralul. Mulți au ales cea mai cunoscută stațiune de la malul Mării Negre. Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au făcut excepție și au optat pentru un sejur la Mamaia. Cei doi nu au mers singuri, ci alături de fetițele lor, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

O puștoaică i-a “perturbat” liniștea…

După câteva minute de stat la plajă, Tavi Clonda s-a dus cu fetița cea mică la apă, cu scopul clar de a se răcori. La un moment dat, soțul Gabrielei Cristea a fost “furat” de peisaj. Nu prezentatoarea TV a fost obiectivul principal, ci o domnișoară, practic o puștoaică, de la care artistul nu și-a putut lua ochii pentru câteva secunde. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, tânăra a părut că l-a „fermecat”, pur și simplu, pe bărbat cu formele ei.

(CITEȘTE ȘI: GABRIELA CRISTEA ȘI TAVI CLONDA, 5 ANI DE LA CĂSĂTORIE. CE MESAJ I-A TRIMIS SOȚULUI PREZENTATOAREA TV)

Tavi Clonda s-a mulțumit, însă, doar să privească. Și-a “clătit” ochii pentru câteva secunde, nimic mai mult. A avut, totuși, grijă de fetița lui, dovedind că are atenție distributivă. Puștoaica și-a văzut, liniștită, de drum, iar Gabriela Cristea nu a avut motive de neliniște. Soțul ei nu a „atentat” nicicum la domnișoara care i-a furat ochii, semn clar că este un bărbat fidel.

Gabriela Cristea are „concurență” la plajă?! Tavi Clonda a privit „pofticios” către una dintre puștoaicele aflate la Mamaia

Gabriela Cristea, sexy pe plajă!

Până la episodul cu puștoaica, Tavi Clonda și Gabriela Cristea s-au instalat cu grijă pe șezlongurile pe care le-au închiriat. Pe plajă, prezentatoarea TV a apărut îmbrăcată cu o rochie transparentă, grație căreia a atras privirile tuturor masculilor de pe plajă. Artistul și soția lui și-au văzut liniștiți de treabă, acompaniați de cele două fetițe cu care s-au relaxat în Mamaia. Iar imaginile obținute de CANCAN.RO sunt grăitoare.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, pe litoral

(NU RATA: GABRIELA CRISTEA VA PREZENTA ÎNCĂ O EMISIUNE. CE PROFIL VA AVEA ȘI UNDE VA PUTEA FI URMĂRITĂ. “VĂ AȘTEPT ÎN CURÂND!”)

Au două fetițe împreună

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au făcut cununia civilă pe 30 aprilie 2015 la Casa de Căsătorii a Sectorului 4 din București. Pe atunci prezentatoarea avea 40 de ani, iar artistul 35 și, în urma ceremoniei, ea a luat numele soțului său în buletin, însă numele „de scenă” l-a păstrat. Cei doi soți au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetiță a cuplului a venit pe lume pe 17 martie 2019 și a primit numele Thea Iris Selena.

(VEZI AICI: TAVI CLONDA, PRINS ÎN „OFFSIDE”. CUM A REACȚIONAT GABRIELA CRISTEA DUPĂ CE SOȚUL EI A FOST FOTOGRAFIAT CU O BLONDĂ)

Fosta prezentatoare TV și soțul ei s-au căsătorit religios pe 25 august 2019, iar nașii lor sunt Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, alături de cele două fetițe ale lor

Gabriela Cristea a vorbit despre a treia sarcină

În noiembrie 2019, Gabriela Cristea a vorbit despre a treia sarcină și a subliniat că, deși, ea și soțul său își doresc un al treilea copil, deocamdată vor să se concentreze pe proiectele pe care le au.

Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel, dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională, (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.) carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minunate apărute în viața noastră, fetele. Am simțit nevoia să fac public acest mesaj, întrucât am tot fost sunată și întrebată de colegii din presă și nu numai, dacă sunt însărcinată din nou. Nu, nu sunt însărcinată, ba mai mult, vă așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm! Și nu uitați: emisiunea «Like a star»!”, a scris Gabriela Cristea pe contul ei oficial de Instagram.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.