Gabriela Cristea va prezenta încă o emisiune. Ce profil va avea și unde va putea fi urmărită. “Vă aștept în curând!”

Publicat: 11/02/2020 | 17:36

Gabriela Cristea a făcut carieră în televiziune și, în clipa de față, este una dintre cele mai bune prezentatoare din România. În prezent, este gazda emisiunii matrimoniale „Like a star”, difuzată de Antena Stars. Însă soția lui Tavi Clonda nu se mulțumește cu atât. Curând, va fi moderatoarea unui show culinar, ce va putea fi urmărit în mediul on-line, prin care vedeta își invită fanii în bucătăria ei.

(CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ GABRIELA CRISTEA ÎNTR-O ROCHIE MULATĂ, DUPĂ CE A SLĂBIT SPECTACULOS)

Suntem în mijlocul filmărilor. Vă aștept în curând în bucătăria mea byGabriela Cristea, pe pagina de Facebook, pe Instagram și pe canalul de Youtube, cu un proiect în care vă voi prezența rețete sănătoase, ce se prepară ușor și pot fi utile și celor care țin dietă„, a povestit Gabriela Cristea potrivit click.ro.

Un proiect mai vechi

De precizat că proiectul este unul mai vechi. Gabriela Cristea se gândea încă din 2010 să prezinte o emisiune culinară. “Mă gândesc să realizez o emisiune culinară. Asta mi se potriveşte cel mai bine, m-aş simti în elementul meu. Sunt sigură că într-o zi o să vreau să fac şi altceva, chiar dacă asta presupune să rămân tot în televiziune. Astfel că, având în vedere că sunt expertă în bucătărie, cred că aş fi perfectă pentru o emisiune culinară. Deocamdată, lucrurile merg bine cu „Noră pentru mamă”, dar sunt sigură ca pe viitor voi face o astfel de emisiune. Mă descurc”, spunea Gabriela Cristea la momentul respectiv.

(VEZI ȘI: DUPĂ ANI DE „DUȘMĂNIE”, GABRIELA CRISTEA ȘI-A IERTAT TATĂL! PREZENTATOAREA A POVESTIT ȘI DE CE NU A MERS LA ÎNMORMÂNTAREA MAMEI SALE)

Citește și...