După ani de „dușmănie”, Gabriela Cristea și-a iertat tatăl! Prezentatoarea a povestit și de ce nu a mers la înmormântarea mamei sale

Publicat: 30/01/2020 | 22:13
După ani de „dușmănie”, Gabriela Cristea și-a iertat tatăl! Prezentatoarea a povestit și de ce nu a mers la înmormântarea mamei sale

Gabriela Cristea trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Este mămică, soție și are o carieră la care alții doar visează. Cu toate acestea, în sufletul celebrei moderatoare de televiziune au existat, în toți acești ani, numeroase răni provocate de relația rece pe care a avut-o cu părinții săi. 

Toată lumea știe că Gabriela Cristea nu a participat la înmormântarea mamei sale, care a avut loc în anul 2010. Mai mult, celebra prezentatoare a povestit de foarte multe ori, în spațiul public, că nu are o relație tocmai bună nici cu tatăl său și că acesta nu și-a cunoscut, încă, cele două nepoate, pe Iris și pe Victoria. Într-un interviu acordat Adrianei Bahmuțeanu, Gabriela Cristea a povestit totul despre cea mai grea perioadă din viața ei, a mărturisit că și-a iertat tatăl și a făcut dezvăluiri sincere despre motivul pe care l-a avut atunci când a decis că este mai bine să nu participe la înmormântarea mamei sale.

Gabriela Cristea a mărturisit că părinții ei nu prea erau de acord ca ea să-și clădească o carieră în televiziune și susțineau că acest lucru nu le aduce mândrie. Mai mult, moderatoarea de la Antena Stars a mai povestit că atât mama, cât și tatăl ei erau de părere că femeile care lucrează în televiziune sunt femei…ușoare! Pentru că nu a fost de acord cu aceștia și și-a dorit foarte mult să urmeze drumul pe care îl iubea cel mai mult, Gabriela Cristea a răcit relația cu părinții ei.

În mod indirect, în cadrul interviului pe care i l-a acordat Adrianei Bahmuțeanu, Gabriela Cristea a mărturisit că și-a iertat tatăl și că în viață, orice s-ar întâmpla, trebuie să mergi mai departe. Mai mult, Gabriela Cristea a mărturisit, în legătură cu moartea mamei sale, că și-a luat adio de la ea, iar lucrurile pe care le face acum, de când aceasta nu mai este printre noi, nu le va spune nimănui.

Gabriela Cristea a lăsat să se înțeleagă, de asemenea, că a regretat foarte mult moartea mamei sale, dar a considerat că este mai bine să nu participe la înmormântarea acesteia.

 

Citește și...