Așa arată masca de bumbac ultimul răcnet a Iuliei Albu: ”Prostia e nemuritoare!”

Publicat: 22/05/2020 | 13:04

Iulia Albu lovește din nou! De data aceasta cu o colecție de măști de protecție din bumbac, cele mai scumpe de pe piață, se pare, numită La Masque. Sunt făcute manual din bumbac dublu stratificat, reutilizabile și ușor de întreținut.

CITEȘTE ȘI: IULIA ALBU, TERORIZATĂ ÎN TOIUL NOPȚII: ”AM SUNAT LA POLIȚIE ȘI ABIA AȘTEPT SĂ VĂD CE SE VA ÎNTÂMPLA”

Exigentul critic de modă are de gând să scoată modele noi, chiar unicat, iar prețurile vor fi cuprinse între 50 de lei și 250 de lei. „Viața noastră s-a schimbat radical  și, cu siguranță, schimbările nu se vor opri aici! Îmi este extrem de clar că masca va deveni noul accesoriu „it”, nu al sezonului, ci al perioadei următoare.

Decizia a venit  ca urmare a solicitărilor clienților, dar și pentru că, realist vorbind, va deveni imposibil să îți compui o ținută în componența căruia să nu intre acest item”, a declarat Iulia Albu pentru protv.ro.

Colecția de măști a Iuliei Albu. Les Ondines, cea mai scumpă

Unul dintre modelele pe care Iulia Allbu le scoate este Les Ondines, cu un preț de 250 de lei. „Les Ondines spune povestea ta, dincolo de convenții, dincolo de cuvinte. Piesa anunță o serie de itemuri în același registru de voce. Descoperă întreaga colecție începând cu 31 mai. Mască Facială bumbac dublu stratificată”, este descrierea măștii pe magazinul online al Iuliei Albu.

NU RATA: IULIA ALBU, MESAJ SCRIS PE ASFALT PENTRU VECINII SĂI. CARE ESTE PRIMUL LUCRU PE CARE ÎI VOR VEDEA PE FEREASTRĂ. FOTO

„Cine își înfige un măturoi în creștetul capului și umblă pe la evenimente cu găină sub braț poate sa poarte și o asemenea mască!”, ”Nici in gluma n-ar trebui sa incurajezi mascarada asta. Mai ales pentru 50 de lei..”, ”Seamana mai mult a pampers pentru găini”, ”Masca e prea rococo…Sper ca e o gluma…Prostia e nemuritoare”, au fost comentariile internauților.

Citește și...