Iulia Albu, terorizată în toiul nopții: ”Am sunat la poliție și abia aștept să văd ce se va întâmpla”

Autor: A.N.
Publicat: 19/05/2020 | 20:40

Iulia Albu este terorizată! Vedeta le-a povestit fanilor ei experiența neplăcută prin care trece de câteva nopți și care îi strică somnul.

De cțteva nopți, Iulia Albu nu mai are liniște. Motivul? Ei bine, în apropierea locuinței sale există un șantier. Muncitorii lucrează zi și noapte și îi perturbă somnul Iuliei Albu.

Ba chiar, într-o seară, vedeta n-a mai rezistat și a sunat la poliție din cauza zgomotului infernal. (CITEȘTE ȘI: IULIA ALBU, ATAC DUR LA ADRESA FOSTULUI SOȚ: ”NU FACI DECÂT SĂ TE ÎNGROPI SINGUR. ȘI TE ASIGUR CĂ ACEL LOC VA FI RECE.”)

”Deci uitați-va și voi. La ora asta șantierul este în toi. Cine le-o da voie să facă acest zgomot noaptea. Este absolut incredibil. Toarnă betoane, oare ce or face acolo!? Am sunat la poliție și abia aștept să văd ce se va întâmpla”, a spus Iulia Albu pe Instagram.

Iulia Albu, influencer

Iulia Albu se ”vinde scump”! De-a lungul timpului, Iulia Albu a încercat și alt domeniu din ”câmpul muncii”. Așa se face că din vedetă TV și fashion-icon, ea s-a transformat în… influencer! Dar… Iulia Albu nu-și asociază numele cu orice brand. În negocierile pentru o campanie, onorariul Iuliei Albu începe de la 5.000 de euro pe postare. (CITEȘTE ȘI: DE AIA E UNICĂ! CUM A IEȘIT ÎMBRĂCATĂ DIN CASĂ IULIA ALBU, AZI-DIMINEAȚĂ, PRIN ZĂPEZILE DIN BUCUREȘTI)

“Proiectele mele pe YouTube au fost suținute de sponsori, au fost targhetate. Asta nu înseamnă că fac lucruri doar pentru a câștiga bani de la sponsori și nu fac asta din dragoste pentru publicul meu și din pasiune. Ba da, fac și din pasiune”, a mărturisit Iulia Albu pentru Libertatea.

Citește și...