Așa aroganță?! Lino Golden dă gratis un BMW i8. Singura condiție care vrea să fie îndeplinită

Publicat: 15/03/2019 | 17:14

Lino Golden, cunoscut și ca “fiul adoptiv” al lui Alex Velea, a făcut un anunț demn de aroganța lunii martie din showbizul românesc! Cântărețul a făcut public un mesaj în care a spus că dă gratis un BMW i8, un bolid care are un preț de pornire ce trece de 100.000 de euro. De asemenea, el a dezvăluit și care este singura condiție ce și-o dorește să fie îndeplinită.

Citește și: Lino Golden, surprins în timp ce și-a atins iubita într-o zonă intimă

Lino Golden dă gratis un BMW i8. Care e singura condiție pe care vrea să fie îndeplinită

Astăzi, în jurul orei 17:00 Lino Golden a mărturisit că va lansa o nouă melodie, fără să spună prea multe amănunte despre ea. Totuși, el a lansat o provocare irezistibilă: a spus că dă gratis un autoturism BMW i8, dacă piesa care va apărea azi va intra în trending pe YouTube.

“Mă gândesc să o dau la Giveaway dacă intră pe trending piesa pe care o scot azi la ora 17:00. fiți atenți la mine pe Insta ????”, a scris Lino Golden pe cunoscuta rețea de socializare.

Fanii tânărului artist au fost în extaz după ce au citit mesajul acestuia. “Mă bag ?? mi-ar prinde bine un i8 ???”, “O vreau, chiar dacă nu am permis”, “Cred că dacă o câștig o să i-o dau lu’ taică-miu”, “Ascultam 123 și ce văd: pe fratele Lino cu i8 :))) ???”, “Ce mașin[, este super ;mecher[, a;a ca tine” sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

Cine este Lino Golden

Lino Golden, pe numele său adevărat Radu Cârstea, s-a născut în Braşov. În prezent, el locuieşte în Bucureşti, iar la sfârşitul anului 2016 şi-a tatuat pe braţul stâng chipul lui Alex Velea, în semn de recunoştinţă pentru tot ajutorul pe care i l-a oferit. Tânărul artist se iubește în prezent cu Andra Ghinea. El nu este singurul “fiu adoptiv” al iubitului Antoniei. “Fratele său vitreg” este Mario Fresh – artistul care se iubește cu fiica Andreei Esca.

Citește și...