Lino Golden, surprins în timp ce și-a atins iubita într-o zonă intimă

Publicat: 09/03/2019 | 15:38

Lino Golden a încins Internetul, după ce a fost făcută publică o poză în care apare în timp ce își atinge iubita într-o zonă inimă. Fotografia HOT a fost postată și de Andra Ghinea și atât ea, cât și partenerul ei de viață au primit mesaje frumoase, dar și multe critici.

Citește și: Lino Golden a slăbit 31 de kilograme și a ajuns de nerecunoscut! Ce dietă a ținut

Lino Golden, pe numele din buletin Radu Cârstea, s-a fotografiat în timp ce își ține mâna stângă pe sânul drept al iubitei sale. După câteva click-uri și un mesaj așternut în dreptul imaginii în care cuplul apare într-o ipostază provocatoare, artistul a postat-o pe contul său de Instagram. Aceeași poză a publicat-o și Andra Ghinea pe cunoscuta rețea de socializare.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: au fost atât mesaj pro, dar și contra! “De ce i-ai pus mâna pe sân? 😖”,“Opaa, unde pui mâna, nebunule?”, “Atentie! Va avertizam imagini care pot crea gelozie😱Aici aveti cel mai frumos cuplu al lui 2019❤”, “Sunteți foarte frumoși împreună!! 😍”, “Ai apucat ceva ce nu trebuia…🙌🙌”, “Ce îți mai place să ții mâna acolo 😂🤩” sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

Citește și: Filmări necenzurate cu iubita lui Lino Golden. Pe Instagram e mega-puicuță, în realitate… e sărmăluță!

Cine este Lino Golden

Lino Golden, pe numele său adevărat Radu Cârstea, s-a născut în Braşov. În prezent, el locuieşte în Bucureşti, iar la sfârşitul anului 2016 şi-a tatuat pe braţul stâng chipul lui Alex Velea, în semn de recunoştinţă pentru tot ajutorul pe care i l-a oferit. Tânărul artist se iubește în prezent cu Andra Ghinea. El nu este singurul “fiu adoptiv” al iubitului Antoniei. “Fratele său vitreg” este Mario Fresh – artistul care se iubește cu fiica Andreei Esca.