Asia Express. Margherita și Iuliana Luciu au fost eliminate

Publicat: 03/11/2018 | 09:52

Asia Express. Margherita și Iuliana Luciu au fost eliminate din competiție după două săptămâni. Experiența lor pe meleaguri indiene a fost una foarte scurtă, iar Click! le-a suprins la aeroportul Otopeni. S-a întâmplat chiar ieri dimineață.

Nu erau dispuse la destăinuiri și păreau foarte obosite. Probabil că orele lungi de zbor au avut un cuvânt greu de spus în ceea ce privește starea fostelor concurente de la Asia Express. Adăugând, firește, și supărarea provocată de părăsirea competiției.

Nouă perechi de vedete au luat startul în cursa Asia Express prin Sri Lanka și India. Bianca Drăgușanu și sora ei, Ruby și iubitul ei, Adrian, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Jojo și Paul Ipate, Margherita și Iuliana Luciu, Cosmin Seleși și Șerban Copoț, CRBL și Oase, Anca Sigartău și fiul ei, Teodor, Bogdan Boantă și Cocuța. Cu toții au intrat în cursa nebună și plină de adrenalină. Tentația premiului de 30 000 de euro este una uriașă.

CITEȘTE ȘI: ”ASIA EXPRESS”. ANDREI ȘTEFĂNESCU SE CONFRUNTĂ CU PROBLEME ÎN INDIA: ”LA ÎNCEPUT FUSESE PERFECT!”

Asia Express. Margherita și Iuliana Luciu au revenit în România

Margherita și Iuliana Luciu s-au retras după două săptămâni de concurs și au fost înlocuite cu Ana Baniciu și Raluka.

Echipele de vedete au ajuns în Sri Lanka, aceasta fiind prima țară din Drumul Elefantului. Cei 18 concurenți au avut parte de temperaturi ridicate, umiditate foarte mare, aglomerație, condiții grele sau lipsa de bani.

Concurenții știau încă de la bun început cu tot ceea ce urmează să se confrunte, dar una este să privește primul sezon la televizor și cu totul altceva să participi direct. Situația din teren este întotdeauna altfel. Asia Express, sezonul al doilea, este prezentată de Gina Pistol, alături de Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu.

CITEȘTE ȘI: CONCURENȚII „ASIA EXPRESS” AU PLECAT SPRE INDIA. CE S-A DESCOPERIT ÎN GEAMANTANUL MARGHERITEI: „DA’ CHIAR NU ŞTIU…”